Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 slaaptypes die iedereen herkent

Bram
3 min read

Iedereen slaapt op zijn eigen manier. ’s Nachts kan je helemaal jezelf zijn en slapers bestaan dan ook in alle soorten en maten. Welk slaaptype ben jij?

1.De diagonaal slaper

Als diagonaal slaper lig je met je benen in één uithoek van het bed liggen en met je hoofd in het andere. Dat dit niet echt comfortabel is voor de persoon die naast je slaapt daar wil je even niet aan denken. Wat heerlijk om zo’n groot bed ten volle te benutten!

2.De woelrat

‘s Avonds kruip jij netjes in je bed. De positie waarin je wakker wordt is elke ochtend een grote verassing. Jij woelt zo erg in je slaap waardoor je soms wakker wordt met je hoofd op de plaats waar je voeten zouden moeten liggen. Hoe het zo ver kon komen blijft voor jou een raadsel.

3.De dierenvriend

In jouw bed is je hond of kat altijd welkom. Er is dan ook altijd wel minstens één huisdier in je bed terug te vinden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! En dat je huisdieren soms wat veel plaats innemen daar trek jij je niets van aan.

4.De nachtuil

Tijdens de avond en de nacht ben jij nog klaarwakker. Uren heb je wakker doorgebracht in je bed.  Je wordt pas laat moe en gaat nog later slapen. Tijdens de avond ben je het meest productief, dan ga je toch niet slapen?

5.De dekendief

’s Nachts kan je het zo kou krijgen dat je het hele deken over je heen trekt. Gedurende de nacht verander jij in een echte dekendief. Als je ’s morgens je partner naast je ziet bibberen van de kou voel je je wel schuldig. Maar jij kan er toch ook niet aan doen dat je zo kou had?

6.De vaste slaper

Naast jouw bed mag er gerust een bom ontploffen, je zou het nog niet horen. Je vindt slapen heerlijk en zou makkelijk tot tien uur kunnen blijven liggen. Lekker lang slapen kan echt eens deugd doen.

7.De koelkast plunderaar

Dan lig je net in bed en krijg je zo’n trek in iets lekkers. Tijdens de nacht sta jij altijd weleens op om op schattenjacht te gaan in de koelkast.

8.De vroege vogel

Jij bent een echt ochtend mens. Nog voor je wekker afgaat ben jij al klaarwakker en heb je zin om de dag te beginnen. Al fluitend ga je de dag tegemoet.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…