Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 bewijzen dat jij de coolste oma hebt

Bram
3 min read

Wie steunt je altijd door dik en dun? Jawel, je oma. Hier zijn 9 bewijzen dat jouw oma de coolste is!

1.Ze heeft betere verhalen dan je tv

Je oma heeft al zoveel meegemaakt en zit boordenvol verhalen. Vraag je oma eens naar haar verleden, dat zijn betere verhalen dan op tv!

2.Ze heeft snoep in haar handtas

Je oma begrijpt dat een beetje suiker niet het einde van de wereld hoeft te zijn. Af en toe een snoepje kan helemaal geen kwaad en je oma wil je graag verwennen.

3.Ze luistert naar je

Een goed gesprek is een delicate balans tussen spreken en luisteren. Je oma kan als de beste luisteren en weet dat een goede gesprekspartner meer luistert dan praat. Je kan dan ook met al je problemen bij je oma terecht!

4.Ze houdt je familie samen

Heb je al eens een familie stamboom gemaakt? Dan zal je ten volle beseffen dat je er nu niet zou zijn als je oma er niet geweest was. Ze houdt je familie samen, want samen sta je sterk!

5.Ze is ingenieus met tijd en geld

De kans bestaat dat je oma nog een tijd gekend heeft waarin geld schaars was. Ze weet dan ook als de beste hoe ze met tijd en geld kan omgaan. Je kan er nog veel van leren!

6.Ze heeft een passie

Je oma heeft een heel leven gehad om uit te zoeken wat haar passie is. Misschien is het koken, handwerk, zingen, fietsen of kinderen verzorgen. Wat ze ook doet, ze doet het met een glimlach en veel liefde.

7.Ze is niet bang om bij te leren

In een snel veranderende wereld is je oma niet bang om bij te leren. Ze zal misschien geen IT-specialist worden maar ze doet wel haar best om de basis te begrijpen. Zo heeft ze bijvoorbeeld geleerd om een gsm te gebruiken en weet ze hoe ze een sms’je kan versturen.

8.Ze is lakser met de regels

Bij je oma kan je eens extra verwend worden. Je krijgt bijvoorbeeld een groter stuk taart of mag langer opblijven. Ze weten dat je met volle teugen van het leven moet genieten en leren jou hetzelfde.

9.Ze ziet jou super graag!

Je beseft het niet altijd, maar je oma is apentrots op je. Ze ziet je supergraag en heeft alles voor je over. Jouw oma is je grootste fan!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…