Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 Levenslessen die je van Game of Thrones geleerd hebt

Olivier
5 min read

Trouwe Game of Thrones kijker? Dan heb je ongetwijfeld reeds meer levenservaring opgedaan!

1. Altijd aardig zijn voor je broers en zussen

Je broers en zussen hebben niet alleen een belangrijke rol gespeeld tijdens je kinderjaren. Ze zullen dit ook de rest van je leven blijven doen. Om die reden kun je maar beter aardig voor hen zijn. Je weet namelijk nooit wanneer je hen weer eens nodig hebt. Samen met je broers en zussen heb je immers een speciale band en kun je heel de wereld aan. Een goede onderlinge band zal daar zeker bij van pas komen.

2. Zorg dat je altijd voorbereid bent op de toekomst

Voor je het weet gebeuren er dingen die je niet aan hebt zien komen. De kans is dan groot dat je in de problemen komt. Bij voorkeur zorg je er dan ook voor dat je altijd voorbereid bent op de toekomst en eventuele dingen die onverwachts op je pad kunnen komen. Zo kun je je bijvoorbeeld indekken tegen moeilijke of vervelende situaties door bijvoorbeeld een goede verzekering af te sluiten. Uiteraard kun je ook besluiten om de risico’s die je neemt zo klein mogelijk te houden.

3. Eet gezond

Gezonde voeding is essentieel om gezond te blijven. Door dus niet te snel naar ongezonde hapjes en drankjes te grijpen zal je lichaam immers langer in een optimale conditie blijven. In de meeste gevallen is het goed om te weten, en te beseffen, wat je allemaal binnenkrijgt. Voor je het doorhebt, nuttig je namelijk voeding die je eigenlijk helemaal niet binnen zou willen krijgen.

4. Kinderen moeten klein gehouden worden

Door kinderen zolang mogelijk klein te houden, zorg je er onder andere voor dat ze zich niet met zaken bemoeien die hen eigenlijk niet aangaan. Daarnaast kun je hen op deze manier beter onder de duim houden. Een klein kind zal zich namelijk minder sterk voelen en geen bedreiging voor bepaalde plannen vormen. Door kinderen klein te houden, zullen ze dus geen plannen van je gaan dwarsbomen of zelfs saboteren. Kinderen dienen daarnaast kort gehouden worden en aan strikte regels worden onderworpen. Alleen dan weet je immers zeker dat je hen de baas blijft.

5. Neem eens vaker een andere coupe

Door regelmatig met je kapsel te experimenteren, kun je je uiterlijk soms positief veranderen. De kans dat je je op die manier in de picture speelt bij een leuke man, of vrouw, is dan ook fors toegenomen. Je haardrag kan namelijk je uiterlijk en je uitstraling naar anderen toe zowel positief als negatief veranderen. Door je haar op bepaalde manieren te modelleren kun je dus de indruk die je bij een ander achterlaat bepalen.

6. Spreek beleeft altijd met twee woorden

Door in alle situaties beleeft te blijven, en je zelfs aan te wennen om met twee woorden te spreken, laat je meestal een goede indruk achter. Dit kan je van pas komen als je voor de eerste keer op bezoek gaat bij de familie van je nieuwe lief. Een beleefde geliefde van hun zoon of dochter zal door vrijwel elke ouders enorm worden gewaardeerd. Beleefdheid is dus een uitstekende binnenkomer en vast een begin van een goede relatie met je schoonfamilie.

7. Leef als Hodor

Door als Hodor door het leven te gaan, zul je zeker veel waardering weten te oogsten van mensen om je heen. Hodor staat namelijk bekend vanwege zijn enorme kracht en eenvoud. Wanneer je jezelf nederig maar tevens sterk opstelt naar anderen toe zul je niet snel over worden gelopen. Je hulpvaardigheid daarentegen zal door iedereen om je heen erg worden gewaardeerd en bewonderd. Kracht en eenvoud zijn dan ook eigenschappen die je erg ver kunnen brengen in het leven.

8. Liefde brengt je soms in ellende

Door de liefde kun je in bepaalde gevallen behoorlijk in de put komen te zitten. Je weet dan bijvoorbeeld niet meer goed wat je moet doen om het zowel je lief naar de zin te maken als uit de problemen te blijven. Op deze manier zal de liefde er de oorzaak van zijn dan je je onzeker gaat voelen of dingen doet die tegen je principes zijn. Helaas is liefde dus niet altijd een fenomeen om blij van te worden.

9. Een enorm huwelijksfeest is niet automatisch ook beter

Tijdens je huwelijksfeest groots uitpakken is in een heleboel gevallen geen garantie op een geslaagd feest. Al evenmin zal een enorme bruiloft garanderen dat je huwelijk een redelijke kans van slagen heeft. Soms zijn dingen in werkelijkheid immers anders dan je aanvankelijk zou denken. Je lief kan zich bijvoorbeeld veel positiever voordoen dan hij, of zij, in het echte leven is. Er zijn zelfs mensen die na hun huwelijk een ware metamorfose lijken te ondergaan. Van een lief en aardig persoon lijken ze als bij toverslag te veranderen in een waar monster.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…