Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: dit is echt het leukste standje voor vrouwen

Bram
3 min read

Voor mannen zal vrijwel iedere vrijpartij met een orgasme kunnen eindigen. Voor de meeste vrouwen zal dat echter vaak wat lastiger zijn. Uit onderzoek is immers vast komen te staan dat maar één derde van alle vrouwen een orgasme krijgt tijdens het hebben van seks met haar lief. Dit is eigenlijk best jammer, zeker als je bedenkt dat het ook voor een vrouw erg belangrijk is om tijdens het vrijen op een prettige manier klaar te komen. 

Grotere kans op een vrouwelijk orgasme

Hoewel het niet altijd even gemakkelijk gaat om een vrouw tot een hoogtepunt te brengen, is er echter geen reden tot paniek. Gelukkig bestaan er namelijk manieren om de kans op een vrouwelijk orgasme behoorlijk te laten toenemen. Zo zal de keuze van een bepaald standje tijdens de seks voor een belangrijk deel bepalen of een vrouw eenvoudig kan klaarkomen of niet.

Leer je lichaam kennen

Om, als vrouw, eenvoudiger tot een seksueel hoogtepunt te kunnen komen, is het essentieel dat je eerst je eigen lichaam goed leert kennen. Alleen op die manier kun je namelijk ontdekken wat de meest sensuele zones zijn. Deze ontdekkingstocht kun je zowel met je handen als met een spannend sekspeeltje uitvoeren. Nadat je je erogene zones van je lichaam hebt weten te vinden, zal het immers een stuk makkelijker zijn om je lief te vertellen wat je prettig vindt tijdens een vrijpartij. Je partner zal op zijn beurt in staat zijn om je één, of zelfs meerdere, orgasmen te bezorgen. Er zijn echter een heleboel vrouwen die zich schamen om bezig te zijn met hun eigen lichaam. Er is echter niets mis met het houden en koesteren van je eigen lichaam.

Het leukste standje voor vrouwen

Op het moment dat je, als vrouw, bovenop je partner zit en de hoek van je lichaam tegenover dat van je lief kunt bepalen, zal het krijgen van een orgasme een stuk eenvoudiger worden. Een standje waar dit in de meeste gevallen bij lukt, is het zogenaamde hobbelpaard. Voor deze sekspose kan je mannelijke bedpartner zowel zijn benen kruisen als gestrekt voor zich uit leggen. Daarna dient hij zijn lichaam naar achter te buigen, terwijl je bovenop hem gaat zitten. Je dijen dien je daarbij rond het lichaam van je lief te slaan. De penis penetreert hierbij je vagina en jij bepaalt het ritme van de bewegingen door van boven naar beneden op en neer te bewegen. Je hebt dus de touwtjes in handen en kunt op deze manier ook bepalen hoe diep de penetratie zal zijn en hoe lang deze duurt

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…