scrollTop top

BEWEZEN: Dit is het beste standje voor mannen

BEWEZEN: Dit is het beste standje voor mannen

Een heleboel mannen denken geen advies nodig te hebben over het beste seksstandje om klaar te komen. In de meeste gevallen kan een man namelijk in ieder standje wel een orgasme krijgen, zelf als er geen ander is om zijn seksuele spel mee te spelen. Samen met je lief naar een enorm hoogtepunt toewerken is echter vaak veel spannender en leuker voor een man. Om die reden hebben we hieronder het beste standje voor het mannelijke orgasme voor je in de schijnwerpers gezet.

Een ongewoon goed mannelijk orgasme

Een standje waar mannen ongekende orgasmen door kunnen ervaren, en dat zij met hun lief samen ten uitvoer kunnen brengen, is echter niet bij elke man even bekend. Het standje waar we het over willen hebben, zal een man namelijk de mogelijkheid bieden om zijn orgasmen nog beter te maken.

De Cowgirl

Een standje dat veel mannen tijdens de seks ervaren als erg opwindend is de zogenaamde Cowgirl. Dit standje zorgt bovendien voor een heftig orgasme om nooit te vergeten. De Cowgirl is een vrij klassieke en veelbeproefde pose voor een man. Met dit seksstandje weet een man echter een maximale penetratie en dus ook een optimaal genot te bereiken. Dankzij de Cowgirl zal de seks voor een man dan ook nooit meer hetzelfde zijn.

In tegenstelling tot een heleboel andere standjes zal bij de Cowgirl de vrouw al het werk doen. Uiteraard kun je, als man, haar hierbij wel helpen. De vrouw zal je namelijk berijden terwijl je op je rug ligt. Een ander voordeel van dit standje is dat je kunt genieten van een prachtig uitzicht dat haar op en neer bewegende borsten op zal leveren. Dankzij de maximale penetratie zul je als man optimaal worden gestimuleerd. Een variatie op de Cowgirl is eveneens mogelijk. Dit kun je doen door het omgekeerd uit te voeren en de vrouw dus met haar gezicht in de andere richting te plaatsen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.832
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!