Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: Mensen met groene ogen zijn gelukkiger

Olivier
4 min read

Je ogen spelen een essentiële rol bij het uit van je gevoelens. Je ogen zullen dan ook verraden of je je boos, gelukkig, triest of juist verliefd voelt. Wanneer je ogen groen van kleur zijn dan mag je je tot een erg zeldzame groep rekenen. Maar twee procent van de totale wereldbevolking heeft namelijk groene ogen. De oogkleur die het meest vaak voorkomt is immers bruin, direct gevolgd door de kleur blauw.

Bepalend voor je persoonlijkheid

Naast het weerspiegelen van je gevoelens is de kleur van je ogen ook bepalend voor je persoonlijkheid en allerlei persoonlijke eigenschappen. Om die reden hebben mensen met verschillende oogkleuren ook uiteenlopende kenmerken. Personen met groene ogen beschikken echter over een aantal zeldzame persoonlijke kenmerken.

Mensen met groene ogen zijn omslachtig

De groene kleur van je ogen laten zien dat je een sluw en ondeugend persoon bent. Je laten weliswaar veel emoties zien. Maar de gedachtes die daarachter schuilgaan zijn in de regel niet, of nauwelijks te raden voor anderen. Het zal dan ook niet meevallen om je geheimen te ontrafelen. Dit kan erg handig zijn als je een leuke verrassing voor iemand voorbereidt. Een ander een plezier doen, maakt ook immers jou erg gelukkig.

Mensen met groene ogen zijn hartstochtelijk

Als je groene ogen hebt dan ben je gedreven en zeer gepassioneerd. Deze eigenschappen kunnen zowel beroepsmatig als in je privéleven zich laten gelden. Je groene oogkleur zorgt ervoor dat je oprecht bent. Daarnaast ben je hierdoor een kei in het luisteren naar andere mensen. Niet vreemd dus dat veel mensen in je omgeving graag een babbeltje met je komen maken. Contact met mensen om je heen maakt je namelijk nog gelukkiger.

Mensen met groene ogen zijn mysterieus

Je groene ogen zorgen ervoor dat je een mysterieuze uitstraling krijgt. En ook je persoonlijkheid krijgt door deze oogkleur iets mysterieus. Veel mensen beweren bijvoorbeeld dat je dikwijls een geheimzinnige waas om je heen hebt hangen. Je groene ogen zorgen er dan ook vaak voor dat mensen je extra aandacht geven en graag bij je willen zijn.

Mensen met groene ogen zijn vaker jaloers

Bij mensen met groene ogen komt jaloersheid vaker voor dan bij personen met een andere oogkleur. Op het moment dat je je jaloers voelt dan kun je je bovendien eerder vijandig opstellen. Het is zelfs mogelijk dat je je in een dergelijke situatie zelfs wat agressief gaat gedragen. Over het algemeen ben je echter de rust zelve en zit je heerlijk in je vel.

Mensen met groene ogen zijn charmant

Iemand met groene ogen zal al snel worden omschreven als charmant. Voor een heleboel personen met een groene oogkleur geldt bovendien dat zij erg aantrekkelijk worden gevonden. Je charmes en aantrekkelijkheid zullen telkens weer terugkomen in andere persoonlijke kenmerken zoals je passie en je gedrevenheid. Met deze eigenschappen is het voor je dan ook niet moeilijk om mensen snel om je vinger te winden.

Mensen met groene ogen zijn creatief

Als je groene ogen hebt dan ben je dikwijls ook levendig. Daarnaast beschikken mensen met groene ogen ook vaak over een breed scala aan creatieve vaardigheden. Van mensen met een groene oogkleur wordt dan ook vaak gezegd dat zij meer fantasierijk zijn dan personen met andere oogkleuren. Als gevolg van je deze gave voor fantasie kom je vaker dan anderen op de meest geniale ideeën.

Mensen met groene ogen zijn intelligent

Als je ogen een groene kleur hebben dan zul je dikwijls als erg intelligent beschouwd. Mensen met een groene oogkleur schijnen namelijk extra gedreven te zijn in de dingen die zijn doen. Je weet dus altijd exact waar je mee bezig bent en wat het doel dat je wilt bereiken. Ook is het voor mensen met groene ogen altijd duidelijk welke weg ze moeten bewandelen om een bepaald doel te bereiken.

Mensen met groene ogen zijn gelukkiger

Door alle eerder genoemde eigenschappen van mensen met groene ogen bij elkaar op te tellen, kun maar tot één conclusie komen. Als je groene ogen hebt dat gaat alles je veel meer voor de wind en zul je je vast gelukkiger voelen dan mensen die met een andere oogkleur door het leven moeten. Mensen met groene ogen zijn om die reden dan ook vaak gelukkiger te noemen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…