Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: Met deze tips word jij de perfecte bedpartner

Olivier
9 min read

Erg simpele tips om een beest in bed te worden! Je kunt het vanavond al meteen testen!

Tip 1: Aandachtig vrijen

Je wordt een aanzienlijk betere bedpartner door met aandacht voor je partner te vrijen. Het gebeurt namelijk veel te vaak dat er routinematige en doelgerichte wordt gevreeën. Vaak zijn dan je gedachten bij andere zaken dan bij je lief. Soms denk je zelfs alleen maar aan jezelf. Je bedpartner ontsnapt echter aan al je aandacht in plaats van in het middelpunt van je belangstelling te staan. Op die manier wordt het hebben van seks als het ware passieloos. De bezieling en de intimiteit zullen eveneens in dergelijke situaties ver te zoeken zijn. Door tijdens de seks aandacht te hebben voor, en te genieten van, elkaar kun je je beter verplaatsen in je bedpartner. Dit zal je liefdesleven niet alleen spannender maar ook intenser maken.

Tip 2: Maak zin in seks

Wanneer je geen zin hebt in seks, maar je bedpartner juist wel graag wil vrijen, dan doe je hem, of haar, een groot plezier door hierin mee te gaan. Je zult merken dat je dan toch wel zin krijgt om door te gaan. Dit betekent overigens niet om volledig tegen je zin in met iemand seks te moeten hebben. Je kunt echter wel zin maken om te vrijen door je open te stellen voor seksuele prikkels van je partner. Het seksueel verlangen en de zin om te vrijen kunnen op worden gewekt door de vrijpartij zelf. Je lichaam zal tijdens deze activiteiten namelijk het hormoon testosteron aan gaan maken, waardoor je automatisch zin krijgt om seks te hebben.

Tip 3: Overleg met je bedpartner

Het is wellicht overbodig om te zeggen, maar overleggen met je bedpartner doet vaak wonderen voor je liefdesleven. Door te overleggen als je samen vrijt, kun je een zekere uitdaging aangaan. Je kunt dan immers niet alleen praten over jullie verlangens, maar ook over jullie seksuele fantasieën. Verder kun je ook eventuele problemen op het seksuele vlak bespreken en vervolgens samen naar een creatieve oplossing ervoor zoeken.

Tip 4: Vrij met fantasie

Bij iedereen zal opwinding en verlangen ontspringen in het hoofd. Als gevolg van een erotische gedachte, of –fantasie, zal vervolgens je seksuele systeem in gang worden gebracht en raak je opgewonden. Op het ogenblik dat je al een langere relatie hebt, dan zullen er echter meer seksuele prikkels nodig zijn om in een staat van opwinding te komen. De rol van de fantasie zal op dat punt een belangrijke rol gaan spelen. Je dient je hoofd en fantasie dan ook vaker aan het werk te zetten om je liefdesleven spannend te houden.

Plezier en afwisseling zullen namelijk nooit vanzelf tevoorschijn komen tijdens een vrijpartij. Dit gebeurt alleen als je geïnspireerd bent en je in vervoering hebt laten brengen. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je lief een erotische film kijken of elkaar een opwindend verhaal voorlezen. Op die manier zul je merken dat je de opwinding zelf in de hand kunt houden.

Tip 5: Werk irritaties weg

In een relatie kunnen allerlei ergernissen en irritaties je liefdesleven negatief beïnvloeden. Vrouwen zijn zelfs erg gevoelig voor zaken die haar irriteren. Deze irritaties kunnen van uiteenlopende aard zijn, zoals een partner die niet voldoende meehelpt binnen het huishouden, niet genoeg tijd met de kinderen doorbrengt, een partner onvoldoende aandacht krijgt en de ander teveel met het werk of een hobby bezig is. Veel vrouwen zullen in dergelijke situaties, bewust of onbewust, geen zin meer hebben in seks.

Door deze ergernissen eerlijk met elkaar te bespreken kun je ze samen wegwerken. Ook kun je proberen om over bepaalde ergernissen heen te stappen en je toch laten verleiden door je partner om samen te vrijen. Dikwijls kan een vrijpartij irritaties verzachten. Dit zal de intimiteit zeker ten goede komen omdat tijdens de seks het hormoon oxytocine aan wordt gemaakt door je lichaam. Oxytocine is het hormoon dat verantwoordelijk is voor het ontstaan van een gevoel van verbondenheid.

Tip 6: Vernieuwing voorkomt sleur

Routine in het liefdesleven is funest voor het verlangen, de lust en de passie. Je moet dus voorkomen dat jullie niet in dezelfde patronen vervallen. Dit kan door telkens op een andere manier met elkaar te vrijen. Je dient dus creatief te zijn en samen te zoeken naar mogelijke vernieuwing. Uiteraard kan hierbij een zekere angst en onzekerheid bij komen kijken, maar dat is volkomen normaal. Door te vernieuwen zal je seksleven zeker een boost krijgen en leuker worden.

Je kunt bijvoorbeeld een keer seks hebben op een andere plek of op een andere manier. Ook kun je je bedpartner eens een erotische massage geven of seksspeeltjes gebruiken om uw liefdesleven te verrijken. De voorspelbare seks zal dus plaats moeten maken voor meer experimentele vrijpartijen vol fantasie om je liefdes- en seksleven te verbeteren

Tip 7: Ontspannen vrijen

Stress en spanningen zijn niet goed voor je seksleven. Op het moment dat je lange tijd gebukt gaat onder stress, dan zal de endorfinespiegel in je lichaam immers toenemen. Als gevolg van een dergelijke stijging zal je zin in seks dalen. Door juist te ontspannen zul je juist wel eerder zin krijgen om te vrijen. Ook zal ontspanning ervoor zorgen dat je hartslag daalt en seksuele opwinding op gang kan komen. Om die reden hebben veel koppels meer zin om te vrijen als ze op vakantie zijn. Een goede boost voor je seksleven is dan ook een romantisch weekendje weg met je lief. Maar ook op andere momenten is het zaak om voldoende te ontspannen, bijvoorbeeld door een wandeling of yoga om extra seksuele energie op te doen.

Tip 8: Tackel erectieproblemen

Een heleboel mannen krijgen erectieproblemen naarmate hun leeftijd vordert. Dat is overigens heel normaal en hoeft helemaal geen reden tot zorgen te zijn. Een man zal naarmate hij ouder wordt gewoon wat meer seksuele prikkels nodig hebben om opgewonden te raken en een goede erectie te krijgen. Op het moment dat allebei de partners met dit feit rekening houden en wat meer aandacht aan schenken, dan komt het in de regel wel in orde.

Bovendien zijn er bepaalde seksspeeltjes te koop die kunnen helpen bij het krijgen en behouden van een goede erectie, zoals een (vibrerende) penisring. Belangrijk is echter dat je ook kunt liefhebben zonder een erectie. Indien je toch moeite hebt met erectieproblemen, dan kunnen vaak veranderingen in je levensstijl en het gebruik van bepaalde geneesmiddelen al voldoende zijn om het probleem te tackelen. Met erectieproblemen is het dan ook altijd verstandig om naar huisarts te gaan voor advies.

Tip 9: Je sexy voelen

De beelden die je in de media ziet zijn niet altijd bevorderlijk om je sexy te voelen. Niemand blijft immers jong en aantrekkelijk. Toch kan je gevoel te lijden hebben onder de veel vertoonde beelden en je seksuele verlangens af laten nemen. De mate waarin je jezelf aantrekkelijk vindt, zal immers een direct verband houden met de mate waarin je kunt genieten van een vrijpartij. Hoewel je lichaam zal veranderen als je ouder wordt, zal dit niets zeggen over de mate van begerenswaardigheid. Beter ben je dan ook niet te kritisch voor jezelf, negeer de mediadruk en leer je gelukkig te zijn met je lichaam in iedere levensfase. Je uiterlijk goed blijven verzorgen kan je daar vaak enorm bij helpen.

Tip 10: Zorg (weer) voor romantiek

Om je lief te verleiden hoef je vaak geen grote gebaren te maken. Een fles lekkere wijn opentrekken tijdens het bereiden van een maaltijd, kaarsen branden tijdens het samenzijn of het geven van complimentjes is vaak al voldoende. In het bijzonder vrouwen vinden het essentieel als er kleine gebaren worden gemaakt door hun partner die aangeven dat hij, of zij, om hen geeft. Vrouwen ervaren dergelijke gebaren als romantiek en een teken dat ze nog altijd bijzonder zijn. Een vrouw die in een romantische stemming is, zal dan ook eerder openstaan voor intimiteit en passie.

Tip 11: Begin vroeg met verleiden

Een goed voorspel begint eigenlijk al direct na het ontwaken. Voor veel vrouwen zal het namelijk vaak niet werken als hun partner 's avonds in bed opeens wil vrijen. Bij voorkeur geeft een man zijn partner dan ook heel de dag door liefdevolle aandacht, bijvoorbeeld door een ontbijtje op bed te brengen of een lief berichtje te sturen. De meeste mannen zullen opkijken van het effect dat dergelijke passionele inspanningen op zullen leveren.

Tip 12: Tijd voor jezelf

Als koppel samen dingen ondernemen is uiteraard prima, maar als je echt altijd alles samen doet, kan de ander te vertrouwd worden. Je gevoel van seksuele opwinding, lust en begeerte kunnen als gevolg daarvan zelfs verdwijnen. Seksuele spanning kun je juist creëren door meer dingen afzonderlijk van elkaar te doen. Je kunt bijvoorbeeld zonder je lief een weekend weggaan met een vriend of vriendin, deelnemen aan een cursus of een sportclub bezoeken.

Tip 13: Neem initiatief

Een groot aantal mensen hebben de neiging om naar hun partner te wijzen als de seks niet meer zo goed is als toen hun relatie pas begon. Veel mensen vergeten namelijk dat ze zelf wellicht ook niet meer zo romantisch, passioneel of sexy zijn als vroeger. Door vernieuwingen door te voeren kunnen dergelijke oude patronen worden doorbroken. Je moet hiervoor uiteraard zelf wel de eerste stap durven zetten.  In plaats van je partner te willen veranderen, zul je zelf veranderingen door moeten voeren.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…