Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

BEWEZEN: vrouwen die graag lezen zijn gelukkiger!

Bram
3 min read

1. Lezen is sexy

Lezen wordt in de regel al snel geassocieerd met wijsheid. Een wijze vrouw spreekt vervolgens enorm tot de verbeelding. Een vrouw die graag leest, zal dus steeds meer kennis vergaren. Door met een vrouw te daten die graag leest weet je dus vrijwel zeker dat je een sexy dame aan de haak kunt slaan.

2. Geen gebrek aan gespreksonderwerpen

Door te lezen vergaar je dus kennis. Maar ook kun je op deze manier je algemeen steeds breder ontwikkelen. Vrouwen die graag lezen zijn dan ook uitstekende gesprekspartners. Ze staan niet snel met hun mond vol tanden en hebben altijd wel iets gelezen over het onderwerp waar jij het over wilt hebben.

3. Lezers zijn leergierig

Over het algemeen kan worden gesteld dat je door te lezen je leergierigheid bevredigd. Je wilt immers altijd weten hoe een verhaal verder gaat. Deze nieuwsgierigheid zal worden beloond met allerlei nieuwe gegevens die je in je brein opslaat en zo, zonder het te beseffen, alsmaar nieuwe dingen leert. De kans dat je date ook meer over jou te weten wil komen is dan ook zeker niet gering. Je bent namelijk ook een boek dat zij zeker gelezen moet hebben.

4. Fantasie gebruiken

Tijdens het lezen van een boek zul je in je hoofd een bepaald beeld vormen van situaties en personages in het verhaal. Hiervoor is het nodig om je fantasie te ontwikkelen. Van vrouwen die graag lezen, kan dan ook worden gezegd dat hun fantasie extra ontwikkeld is. Dit kan je goed van pas komen als je met haar een relatie begint. Spannend!

5. Brede woordenschat

Een belezen date beschikt over het algemeen over een erg brede woordenschat. De kans dat zij tijdens je afspraakje voortdurend dezelfde woorden en zinnetjes gebruikt, zal daardoor aanzienlijk afnemen. Ook zal je date beter de juiste woorden kunnen vinden als zij je iets wil vertellen of duidelijk maken. Je hoeft je dan dus niet af te vragen wat ze precies bedoeld.

6. Mooie bewoordingen

Een vrouw die graag leest, zal vaak proberen om je op een romantische manier het hof te maken. Ze zal zorgvuldig gekozen woordjes in je oor fluisteren en zich niet bedienen van standaard bewoordingen. Om je te verleiden zal zij kunnen toveren met woorden. Met veel plezier laat je haar begaan, zo wordt je maar al te graag betoverd.

7. Altijd een passend cadeau

Een dame die graag leest, krijgt natuurlijk graag boeken cadeau. Wanneer je met een boekenwurm gaat daten dan hoef je dus nooit lang na te denken. Als presentje neem je gewoon een leuk boek voor haar mee. Uiteraard moet je dan wel oppassen dat zij dit niet direct tijdens het afspraakje al gaat lezen.

8. Goede indruk

Op het moment dat je je ouders vertelt dat je een date hebt (gehad) met een dame die graag leest, dan zullen je ouders minder snel een afwijzend houding aannemen. Lezen betekent namelijk beschaafd en degelijk opgeleid. Een dame die geletterd is, zal dan ook wel een goede keuze zijn van hun zoon. Een mooie binnenkomer op het ogenblik dat je je date voor gaat stellen aan je vader en moeder.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…