Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bij de apotheek online vind je alles voor je gezondheid

Gezond.be
3 min read

In deze tijden van corona wil je misschien de deur liever niet uit. En dat is ook precies wat wordt aangeraden: blijf thuis bij een hoestje of een kuchje, bij niezen of wat verhoging of koorts. Maar wat nu als je toch medicatie nodig hebt? Een middel om je weerstand te verhogen of mondmaskers? Dan bestel je gemakkelijk en snel bij de apotheek online. Je hebt dan al snel alles in huis voor jouw gezondheid. Zo blijf jij veilig thuis en heb je toch de mogelijkheid om jezelf goed te verzorgen.

Handhygiëne is van levensbelang

Op dit moment wordt er meer aandacht dan ooit besteed aan handhygiëne. Handen wassen met desinfectant is het devies. En dat is niet voor niets. Wanneer je handen in aanraking komen met bacteriën en andere viezigheid, zorg je voor een lagere weerstand. Om die weerstand op peil te houden zal je dus maatregelen moeten treffen. Handen wassen staat dan met stip op nummer 1. Bij de apotheek online bestel je alles wat je nodig hebt voor een goede handhygiëne. Drogen je handen helemaal uit van al dat wassen? Ook dan kun je bij de apotheek online terecht voor fijne handcrèmes.

Mondmaskertjes zijn even wennen

Maar ze zijn op steeds meer plaatsen gemeengoed geworden. In steeds meer winkels en andere openbare gelegenheden zie je ze verschijnen. En dat is niet voor niets. Een mondmasker houdt misschien het virus niet helemaal tegen, maar beschermt wel tegen de grotere aerosolen. En dat kan al een groot verschil maken.

Een mondmasker is voor eenmalig gebruik, of je moet al een stoffen mondmasker kiezen en dat op hoge temperaturen wassen. Zorg er in ieder geval voor dat je een aantal mondmaskers op voorraad hebt voor als je toch de deur uit gaat. Ook deze mondmaskers, wegwerp dan wel van stof gemaakt, bestel je bij de online apotheek. Zo weet je zeker dat je niet zonder komt te zitten.

Bestel online en blijf vooral thuis

Want ook al is het nu zomervakantie en is het weer vaak schitterend, in je eigen “bubbel” blijven met je gezin is toch de beste oplossing. Heb je een fijne tuin? Dan kun je daar natuurlijk een zomers paradijsje van maken. Zet een zwembadje neer en geniet van de zon. Dat is ook al goed voor je weerstand! Vergeet je je niet in te smeren met een zonnebrandcrème met een goede beschermingsfactor? Ook deze bestel je bij de apotheek online. Ben je je tóch vergeten in te smeren en heb je rode uitslag van de zon? De apotheek online heeft ook voor deze zaken de perfecte oplossing.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…