Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Communiekaartjes met foto’s: tips

Lore
5 min read

Het communiefeest of lentefeest van je kind is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis die zonder twijfel een al even bijzonder aandenken verdient. Een leuk kaartje uitzoeken is dan ook een belangrijke stap tijdens het voorbereiden van het feest. Specifiek een kaartje met foto in gedachten? Wij delen graag vier tips voor een vlotte shoot en de allerleukste foto's.

Plan de shoot voldoende vooraf

Gehaast foto's moeten nemen is natuurlijk voor niemand fijn. Het is immers belangrijk dat je samen met je kind van de shoot kan genieten, de foto's zullen op die manier ook veel spontaner overkomen.  Plan de shoot daarom voldoende vooraf. Zelfs als het moment dat je uitkoos uiteindelijk toch minder goed past (je kind is ziek, het weer valt tegen…), kan je zonder al veel te stress nog op een later tijdstip foto's nemen. Op die manier heb je ook voldoende tijd om achteraf met de verschillende leuke ontwerpen op Tadaaz.be te experimenteren.  

Zorg voor een personal touch

Fijn om te geven én om te krijgen: een communiekaartje waar een persoonlijke toets aan toegevoegd is. Het loont dus zeker de moeite om op zoek te gaan naar bepaalde accessoires en attributen die de persoonlijkheid van je kind weerspiegelen. Vooral je kinds hobby's kunnen hiervoor als inspiratie dienen: een skateboard voor een stoere skater, krijtjes voor een echt tekentalent, een microfoon voor een muzikaal kind etc. Lukt het je niet meteen om een bepaalde accessoire te voorzien? Op Tadaaz.be vind je ook heel wat kaartjes waar al een personal touch aan is toegevoegd. Denk aan een voetbal, DJ-tafel, fiets… Wat extra leuk is, is dat je zelf naar hartenlust symbolen kan toevoegen en kleuren aanpassen om je kaartje te pimpen!

Neem voldoende foto's

Hou je niet in tijdens het nemen van de foto's. Hoe meer foto's, hoe groter de kans op het perfecte shot! Neem daarom foto's van zowel dichtbij als veraf, laat je kind verschillende houdingen aannemen en probeer zeker ook verschillende achtergronden uit. Zelfs als je kind even afgeleid is, blijf je beter foto’s nemen. De kans is groot dat je uiteindelijk zelfs die spontane foto’s zult verkiezen boven de meer geposeerde foto’s.

Stem outfit en kaartje op elkaar af

Net omdat je vaak heel wat aandacht spendeert aan het vinden van dé perfecte outfit, is het extra leuk dat je het ontwerp van het kaartje kan afstemmen op de kledij van je oogappel. De communiekaartjes op Tadaaz.be kan je onder andere op kleur en stijl filteren. Zo vind je gemakkelijk alle kaartjes die bij de kleuren en stijl van de outfit passen terug.

Veel succes met de shoot en probeer ook zeker voldoende te genieten van de quality time met je (b)engeltje!

Tip: de ultieme checklist communie of lentefeest

Hoera! Foto's nemen voor het kaartje kan je al schrappen van je to do-list. Maar bij het organiseren van zo'n groot feest komen natuurlijk nog heel wat voorbereidingen kijken. Raak je het overzicht soms ook wel eens kwijt? Dan kan deze checklist je ongetijwfeld helpen. Niks meer vergeten en een heerlijk voldaan gevoel als je nog maar eens iets in orde hebt gebracht. Een echte aanrader!

     

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…