Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Communie/lentefeest: de tofste meter & peter-geschenkjes op een rij

Lore
5 min read

Niet alleen het feestbeest zelf, maar ook zijn peter en meter spelen een belangrijke rol op de dag van de communie of het lentefeest. Dan is het natuurlijk fijn dat je hen nog eens extra in de schijnwerper kan zetten met een origineel, persoonlijk geschenkje. Hieronder vind je alvast vijf leuke geschenkideetjes!

Mok voor de koffielovers

Lust peter en/of meter wel eens een goed kopje koffie? Dan is een gepersonaliseerde mok het ideale cadeau! Dat is niet alleen een handig geschenkje (een mok kunnen ze immers dagelijks gebruiken), een leuke mok met foto van hun pete- of metekind of fijne tekst zal gegarandeerd ook elke keer weer hun dag opfleuren. Zeker geschikt voor peters of meters met ochtendhumeur dus!

Feestelijke onderzetters

Drinken peter of meter toch niet zo graag koffie? Dan kan je in plaats van een mok ook voor een leuke set onderzetters kiezen. Zo vind je op Tadaaz.be leuke doosjes met daarin 6 verschillende onderzetters: op sommige komt een leuke foto van het communicantje, op andere zijn/haar naam of een leuke wens. Ook het doosje waarin de onderzetters verpakt zitten kan gepersonaliseerd worden.  Zo wordt het elke keer weer uitkijken naar aperitieftijd!

Koekjestrommel te vullen naar keuze

Ook een gepersonaliseerde koekjestrommel is een ideaal vertrekpunt voor het cadeau voor peter of meter. Er zijn immers heel wat verschillende manieren op zo'n trommel op te vullen. Zo kan je samen met je kind aan de slag gaan om koekjes, wafels… of iets anders lekkers voor peter of meter te bakken. Maar je kan in feite nog zoveel andere zaken in de trommel stoppen! Denk aan een mooie collectie foto's, een aantal verzorgingsproducten, lekkere zakjes thee etc. Opties genoeg!

Handig en leuk: een persoonlijk dienblad

Ook met een gepersonaliseerd dienblad zal je ongetwijfeld scoren bij peter of meter. Zo’n bijzonder dienblad is immers niet alleen leuk en handig om in huis te hebben, het maakt alle feestelijke momenten meteen nog een tikkeltje extra feestelijk! Als extraatje kan je het dienblad ook nog vullen met al het lekkers dat peter of meter het liefst lust. 

Bijzonder geschenkpakket

Kan je maar moeilijk kiezen? Dan kan je nog altijd meerdere van bovenstaande geschenkjes samen in een cadeaupakket stoppen. Of kies er eentje uit en stop er bijvoorbeeld nog een (zelfgemaakte) tegoedbon bij voor een uitstap, denk bijvoorbeeld aan een tripje naar zee of een bezoek aan de dierentuin, met de communicant. Daar zullen zowel peter en meter als je kind zelf ongelofelijk van genieten!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…