Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 7 leukste plaatsen voor een stevige vrijpartij

Bram
5 min read

1.         Buitenseks

Toen je je lief net kende spatte de passie af van de seks die jullie hadden. Om te voorkomen dat je seksleven een ware sleur wordt, kun je er een bijzondere draai aan geven door eens in de open lucht te vrijen. Hierbij kun je onder andere denken aan seks in de duinen, in het bos, op het strand of zelf in je eigen achtertuin. Uiteraard loop je dan altijd het risico om door andere mensen betrapt te worden, maar dat kan tevens voor extra spanning zorgen tijdens het vrijen. Uiteraard dien je er wel altijd voor te zorgen dat je niemand choqueert of kinderen jullie bezig kunnen zien.

2.         Seks in de auto

Voor seks in de auto geldt eigenlijk vrijwel hetzelfde als voor seks in de buitenlucht: het is uitermate spannend, maar mag nooit leiden tot geschokte reacties van eventuele passanten. Om het nog spannender te maken kun je niet alleen vrijen in de auto van jezelf of je lief, maar ook in die van je ouders of een goede vriend(in). Als je seks heb in een auto dan moet je er niet alleen waken voor discretie, maar eveneens voor vervelende vlekken die je acties kunnen verraden. Met behulp van een handdoekje of een extra kledingsstuk kun je vervelende sporen van een vrijpartij in de auto gemakkelijk voorkomen.

3.         Vrijen op een boot

Seks hebben op deinende golven kan erg opwindend zijn. Je kunt ervoor kiezen om een reisje op een boot te boeken of er één te huren voor slechts een dag. Om zeker te zijn van de nodige discretie is het aan te bevelen om te gaan voor een kajuitbootje in plaats van een open sloep. Wanneer je op een boot wilt vrijen waar je zelf aan het roer dient te staan, is het verstandig om eerst op een rustig plekje aan te meren en de boot goed vast te leggen. Tijdens het vrijen opgeschrikt worden omdat je boot afdrijft is namelijk een ware anticlimax.

4.         Seks in een winkel

In sommige winkels zijn uitstekende plekjes te vinden om seks te hebben met je lief. Denk maar eens aan de ruime magazijnen waar kleding en andere goederen opgeslagen liggen. Uiteraard kun je ook seks hebben in sommige pashokjes, maar dan dien je je vooraf wel te vergewissen dat je niet door middel van een camera, die gericht staat op de ingang van de paskamer, wordt betrapt. Een aantal andere plekken binnen een winkel om te kunnen vrijen zijn de openbare toiletten, en dan bij voorkeur het invalidentoilet, en de nauwe en vrijwel verlaten opslaggangen van een winkelcentrum.

5.         Vrijen in een lift

Je seksleven een extra niveau laten stijgen, kan als je besluit om de liefde te bedrijven in een lift. Uiteraard dien je vooraf er wel voor te zorgen dat de noodrem in werking is gesteld. Verder is het aan te raden om een lift te nemen die niet voortdurend wordt gebruikt. Een lift in een bijna verlaten kantoorpand, hotel of wooncomplex is dan ook het meest ideaal. Voor je met je lief gaat vrijen, moet je er bovendien zeker van zijn dat je niet door bewakingscamera’s bespied wordt tijdens de daad.

6.         Seks op een feestje

Om een saai feestje toch wat meer opwindend voor je te maken, kun je besluiten om seks te hebben in bijvoorbeeld de slaapkamer van de gastheer of –vrouw. Maar ook de badkamer of een verlaten schuurtje zijn prima plekken om een keer stevig te vrijen met je lief. Natuurlijk kun je in een dergelijk geval altijd worden betrapt en in een behoorlijk genante situatie terechtkomen, maar dit kan juist voor extra spanning tijdens de seks zorgen. Eventuele sporen die een vrijpartij met zich mee heeft gebracht moet je natuurlijk proberen te voorkomen, of in elk geval altijd zorgvuldig verwijderen.

7.         Zwembadseks

Je kunt natuurlijk ervoor gaan om in het zwembad zelf seks te hebben met je lief. De kans dat je wordt betrapt is dan wel erg groot en bovendien zal een mannelijk hoogtepunt voor de nodige rommel in het bad zorgen. Voor wat meer discrete seks kies je echter beter een omkleedhokje, bij voorkeur een familieruimte omdat deze doorgaans wat ruimer opgezet zijn. Indien het zwembad over een bubbelbad beschikt is dit eveneens een heerlijke plek om intiem met elkaar bezig te zijn en elkaar naar een hoogtepunt te brengen tussen alle bubbels. Maar ook hier geldt weer dat een zaadlozing voor de nodige sporen in het water kan zorgen en jullie eerder tegen de lamp lopen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…