Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 7 meest romantische plekjes in Antwerpen

Anja
2 min read

Spontaan weekendje weg met je partner? Antwerpen heeft alle ingredienten in huis voor een intieme en romantische citytrip. Wij hebben een top 7 samengesteld van niet te missen bezienswaardigheden voor jou en je geliefde!

1. Kerstmarkt

‘All you need is love!’ Gezellige en sfeervolle kerstmarkt, de grootste van België! De perfecte plek om samen met je partner in de romantische kerststemming te komen.

2. Aquatopia

Gigantisch openbaar aquarium waar circa 10.000 (!) soorten vissen te bewonderen zijn. Naast vissen vind je hier overigens ook reptielen. De dieren leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Droom samen weg in deze fantasierijke wereld!

3. Meir

Gezellig samen shoppen? De Meir is één van de meest belangrijke winkelstraten van Antwerpen. Je vind hier gezellige kleine winkeltjes en de straat is compleet autovrij!

4. Tapas: El Puerto

Er moet natuurlijk ook gegeten worden! Bij El Puerto kun je je laten verwennen met een breed scala aan Mediterrane gerechtjes. Deel samen de speciale ‘tapastafel’, Romantisch genieten voor twee!

5. De ‘liefdesmuur’ 

Antwerpen heeft sinds 2012 een heuse liefdesmuur. Hang hier samen met je partner een liefdesslotje. Een romantische manier om jullie liefde openbaar tentoon te stellen!

6. De Dageraadplaats 

Één van de gezelligste pleinen van de stad met tal van cafés en een sterrenhemel boven het plein. Dit pittoreske pleintje vormt het ideale decor voor jou romantisch weekendje weg!

7. Rubenshuis

Antwerpen is een stad met heel wat romantische groene plekjes. De binnentuin van het Rubenshuis is de perfecte locatie voor een romantische foto.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…