Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 10 belangrijke levenslessen hebben we geleerd van Joey Tribbiani

Olivier
4 min read

Ongetwijfeld heb je al erg veel bijgeleerd dankzij Joey!

1. Sleutels openen deuren

Als je verder wilt komen in het leven, of in de liefde, dan zul je de juiste wegen moeten vinden. Wanneer je een afwachtende houding aanneemt zal er dan ook weinig gebeuren. Met andere woorden: alleen door zelf actie te ondernemen, zul je verder komen en je doelen weten te bereiken. Stilletjes op je kamertje wachten tot kansen zich aandienen heeft dan ook weinig zin.

2. Peanutbutter fingers is een delicatesse

Soms ergens van snoepen op een manier die minder gebruikelijk is, kan erg lekker zijn. Door niet de normale weg te bewandelen, kun je tot verrassende inzichten komen. Niet alleen op het gebied van voedsel, maar zeker ook als het gaat om de liefde. Door op wat minder gebruikelijke manieren iemand te benaderen, weet je soms interessant lekkers binnen te halen. Dit is zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

3. Jeans have no give

Bij voorkeur eet je geen volledige kalkoen terwijl je een jeans draagt. De reden hiervoor: "jeans have no give". Je kunt iets lekkers dan ook beter delen met een leuk persoon. Deze zal je als dank daarvoor vast en zeker heel veel lekkers teruggeven. Je spijkerbroek zal alleen maar vlekken laten zien na een eenzame maaltijd.

4. Zwangerschapsbroeken zijn wel heel geschikt

Een zwangerschapsbroek is erg flexibel en rekbaar. Hiermee kun je dus alle kanten op. Met andere woorden: je bent minder belemmerd in je bewegingsvrijheid en kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Houd je dus niet in, je leeft namelijk maar één keer. Bovendien is het leven te kort om het in te snoeren.

5. Epileer in geen geval je wenkbrauwen

Veel vrouwen hebben er bijna een dagtaak aan: het epileren van hun wenkbrauwen. Wellicht dat je de tijd die je hiervoor gebruikt beter in kunt zetten voor andere zaken. Het zoeken van een leuke man bijvoorbeeld. De haartjes van je wenkbrauwen komen immers steeds weer terug. De kans op een ontmoeting met de ware zal zich echter maar een beperkt aantal keren voordoen. Je kunt je tijd dan ook beter op een goede manier gebruiken als je niet alleen achter wilt blijven.

6. Pizza is het smakelijkste voedsel op aarde

Pizza kan zonder twijfel worden beschouwd als het meest smakelijke voedsel op aarde. In het geval van Joey betekent dit een special van twee pizza's. Je kunt dus beter zeker zijn dat je je pijlen richt op meer dan één voordeel. Door bijvoorbeeld meerdere mannen eerst goed te leren kennen, kun je een betere keuze maken. De kans dat je dan de ware kiest, is aanzienlijk groter geworden.

7. Slapen met een knuffel is fijn

Joey slaapt het liefst met een knuffel als 'Hugsy'. Alleen in slaap vallen is in de regel namelijk minder aangenaam. Je gaat je dan onder andere eenzaam voelen. Bovendien is een knuffel tijdens het slapen erg prettig als het wat kouder is. Je kunt je dan immers altijd helemaal tegen je bedmaatje aanvleien om weer wat op te warmen.

8. Samen slapen is goddelijk

Alleen is ook maar alleen. Dat geldt zeker ook wanneer je in bed ligt. Je bed lijkt opeens zo groot als je er in je eentje in ligt. Bovendien kan het behoorlijk koud zijn in je bed zonder maatje. Je hebt dan niemand om heerlijk tegenaan te kruipen of te knuffelen als je je eenzaam voelt.

9. How you doin’

Met sommige magische woorden kun je elk lief voor je winnen. Vaak hoef je bijvoorbeeld alleen maar te vragen hoe het met iemand gaat om zijn, of haar, interesse voor je te wekken. Zodra er eenmaal een gesprek op gang is gekomen, kan het spel van de verleiding beginnen. Voor je het weet hebben een paar simpele woorden je de liefde van je leven in je armen gelegd. Dit is zeker meer dan de moeite van het proberen waard.

10. Zelfs met gebaren kun je veel vertellen

Met gebaren of met lichaamtaal kun je in de regel ook een heleboel duidelijk maken. Het is dus van groot belang dat je je goed bewust bent wat je uitstraalt naar de mensen in je omgeving. Een gebaartje of een blik kunnen soms meer zeggen dan duizend woorden. Dit kan zowel in je voordeel als in je nadeel werken. Gelukkig kun je leren om hier op een handige manier gebruik van te maken, bijvoorbeeld om een nieuwe liefde voor je te winnen.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…