Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze geur zorgt voor een beter seksleven!

Bram
3 min read

Vandaag de dag kun je op een heleboel verschillende manieren de man van je dromen vinden. Naast de familie- en vriendenkring kun je je lief tegen het lijf lopen tijdens allerlei activiteiten zoals werk, studie, sport of uitgaan. Verder kun je op zoek gaan naar de prins op het witte paard door middel van speciale datingsapps, datingwebsites of door te gaan blind- of speeddaten. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat al deze methoden totaal overbodig zijn omdat het voldoende blijkt te zijn om, even de lichaamsgeur van een man te ruiken. Aan de hand van deze geur zou een vrouw immers voldoende weten om haar perfecte partner te vinden.

Sleutel tot perfecte match

Datingwebsite ScientificMatch beweert de sleutel tot de perfecte match in handen te hebben. De aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen heeft immers alles te maken met lichaamsgeuren. Met lichaamsgeuren worden overigens geen aftershaves of parfums bedoeld die iemand kan dragen. Wel is vast komen te staan dat de mate waarin lichaamsgeuren van elkaar verschillen bepalend is voor de kans van slagen van een relatie tussen een bepaalde man en vrouw. 

Immuunsysteem speelt ook mee

Onderzoek heeft aan het licht gebracht dat het menselijk transpiratievocht genen bevat die weer in verband gebracht kunnen worden met het immuunsysteem en het menselijke vermogen om zich tegen allerlei ziektes te verdedigen. Het onderzoek heeft aangetoond dat hoe groter het verschil is tussen deze transpiratiegenen, van jou en die van je potentiële partner, hoe groter de kans van slagen jullie relatie zal hebben. 

Werkwijze van ScientificMatch

Op datingwebsite ScientificMatch worden, net zoals op elke andere datingwebsites, allerlei persoonlijke gegevens gevraagd met betrekking tot bijvoorbeeld je hobby's, je interesses en welk relatietype je voorkeur heeft. Een bijzonder onderdeel van deze datingwebsite is echter dat je een monster van cellen van je wangslijm op dient te sturen. Aan de hand van het DNA dat in de cellen van het wangslijm voorkomt, kunnen in een laboratorium de MHC-genen, de transpiratiegenen, worden geanalyseerd. Op die manier is de datingwebsite in staat om voor iedereen een perfecte partner te vinden aan de hand van hun lichaamsgeur. 

Seksleven is beter

De datingwebsite gaat echter nog een stapje verder en beweert zelfs dat stellen, die op deze wijze bij elkaar zijn gebracht, een beter seksleven hebben. Ook zouden deze stellen minder snel de neiging hebben om hun partner te bedriegen door bijvoorbeeld met een ander vreemd te gaan. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…