Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze mannengedachtes moet elke vrouw kennen!

Anja
2 min read

Kennis is kracht, zullen we maar zeggen.

1. “Ze is overduidelijk boos over iets. Ze gaat nu al zolang door. Ik begin maar over hoe trots ik op haar ben, dat zal ze vast waarderen.”

Deze reactie van een man – zonder dat je de gedachte erachter weet – kan je bloed doen koken. “Ik heb het over die achterbakse vriendin van je, hoe kun je over mij beginnen?” Terwijl hij je alleen wilde geruststellen. Zie het als onbegrip.

2. De hele dag aan seks denken. Echt de héle dag.

Deze kon niet ontbreken in dit lijstje. Een man denkt veel vaker aan seks dan vrouwen. Niet gek dus, dat een man veel vaker zin heeft. Hij wordt er immers de hele dag mee geconfronteerd, in zijn hoofd.

3. “Ze is al gefrustreerd over haar werk. Ik vertel haar maar niet, dat ik om twee uur vannacht thuis was, in plaats van één uur. “

Dit is zo’n leugen, die mannen vertellen om jouw bestwil. Niet hun eigen, maar die van jou. Geen olie op het vuur gooien, noem je dat.

4. “Dit kledingstuk vindt ze vast mooi. Ik weet hoeveel zij van kleding houdt, dus ik doe graag moeite.”

Deze gedachte is slim om in je achterhoofd te houden. De volgende keer dat je vriend met een afgrijselijk shirt thuiskomt, weet jij wat hij dacht. Eigenlijk is het heel lief.

5. “Ik wil haar graag mee uit vragen. Haar houding en non-verbale communicatie zegt echter dat zij totaal niet geïnteresseerd is. Jammer, dan ga ik het niet proberen.”

Mannen zijn niet bepaald bevoegd om jouw cryptische puzzel op te lossen. Wat mannen zien, zien ze. Daar zit geen achterliggende reden bij. Als iemand die je leuk vond je nu opeens niet uitvraagt, weet je waarom. Mannengedachtes zijn goed te begrijpen. Als je weet wat ze denken, tenminste!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…