Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit vinden mannen even sexy als je uiterlijk

Bram
2 min read

Goed nieuws voor single vrouwen: mannen willen meer dan een mooi lichaam! Traditioneel dating advies richt zich voornamelijk op uiterlijk. Nieuw onderzoek toont echter aan dat mannen andere dingen veel aantrekkelijker vinden. Met deze verassende eigenschappen wind je elke man rond je vinger.

Wees vriendelijk

Deze meest belangrijke karaktereigenschap komt niet als een verrassing. Bijna alle mannen vinden vriendelijkheid de belangrijkste eigenschap bij vrouwen. Kleine vriendelijke gebaren zoals op tijd zijn, beleefd zijn en glimlachen zijn duidelijke manieren om te tonen dat je attent en vriendelijk bent.

Het ultieme afrodisiacum? Toon dat je geïnteresseerd bent!

Als je toont dat je geïnteresseerd bent trek je mannen naar je toe. Het is het ultieme afrodisiacum, mannen zullen je onmiddellijk aantrekkelijk vinden. Je hoeft dus helemaal niet ‘hard-to-get’ te spelen! Ook met je lichaamstaal kan je tonen dat je geïnteresseerd bent. Leun een beetje naar voor, glimlach en hou oogcontact.

Je bent positief ingesteld

Onderzoek toont aan dat een positieve ingesteldheid invloed heeft op hoe aantrekkelijk je wordt gevonden. Schoonheid zit dus toch vanbinnen! Mannen voelen hun meer aangetrokken tot vrolijke, positieve, energieke vrouwen. Deze positieve persoonlijkheidskenmerken worden niet alleen geassocieerd met een mooier uiterlijk, het is een belangrijke factor in het kiezen van een partner. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je de hele dag door vrolijk moet zijn. Focus op het positieve in het leven, ook als het moeilijk gaat.

Je bent eerlijk

Ben jij een slechte leugenaar? Dat is goed nieuws. Onderzoek toont aan dat mannen veel gevoeliger zijn voor seksuele ontrouw dan vrouwen. Als mannen denken dat je eerlijk bent zullen ze je aantrekkelijker vinden. Mannen vinden vrouwen die eerlijk zijn bovendien ook gezonder, mooier en vriendelijker.

Je bent interessant

Heb jij een ongewone hobby zoals tapdansen of vogels spotten? Goed nieuws, vrouwen met unieke hobby’s worden aantrekkelijker en sexyer gevonden door mannen. Ondank wat de media ons wil laten geloven zijn je vreemde trekjes best aantrekkelijk. Jezelf zijn is in het liefdesspel altijd een goede strategie! 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…