Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de 7 meest romantische plekjes in Brugge!

Anja
2 min read

Een weekendje weg met je geliefde? Brugge zal waarschijnlijk niet gelijk je eerste keuze zijn maar het is een prachtige stad met vele romantische plekjes! Wij hebben een lijst met de 7 meest romantische plekjes in Brugge voor jullie opgesteld!

1. Het Minnewater park

Prachtig park met helder meer in het zuiden van Brugge. Geniet van de omgeving vanaf de Minnewaterbrug of één van de romantische bankjes langs het meer.

2. Koningin Astrid park

Mooie bomen en struiken maken van dit park een klassiek verborgen juweeltje. De schattige vijver met zijn fontein en de kleurrijke kiosk maken dit de ideale locatie om even tot rust te komen met je partner.

3. Huidenvettersplein

Gezellig tussen restaurants ingesloten pleintje dat aangenaam verrijkt wordt door de aanwezigheid van vele kunstenaars. Er heerst een intieme sfeer!

4. Gruuthuse

Het prachtige binnenhof van het Gruuthusepaleis is zeker een niet te missen bezienswaardigheid. Ontdek de verrassende hoekjes van het binnenplein of relax op één van de vele bankjes.

5. Bonifaciusbrug

Samen bootjes kijken op deze charmante brug. De perfecte combinatie van indrukwekkende historie en warme romantiek.

6. Begijnhof

Bezoek het begijnhof in de lente en geniet van de honderden Narcissen in volle bloei. Als dat niet romantisch is weten wij het ook niet meer!

7. Rozenhoedkaai

Last but not least, het meest gefotografeerde plekje van Brugge. De perfecte plek om je eigen postkaartje te fotograferen!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…