Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de beste oefeningen voor strakke billen!

Anja
15 min read

Elke vrouw droomt wel van strakke billen. Maar hoe bereik je dit? Wij hebben de beste oefeningen voor strakke billen voor jullie geselecteerd en je kan ze allemaal gewoon thuis doen!

Uitstappen / lunches

Sta rechtop met je voeten op heupbreedte uit elkaar, je armen hangen recht naast je zijde. Stap met één been naar voren tot de voet op een meter van je andere voet staat, buig door je voorste knie tot een hoek van 90 graden. Raak nu met je achterste knie de grond aan. Ga terug naar je basispositie en herhaal 10x. Wissel van kant en doe opnieuw 10x!

lunches oefeningen

Traplopen

Traplopen is een goede oefening voor het krijgen van strakke billen. Plus je gebruikt ook de andere spieren in je benen. Loop 10 keer op en neer en neem een pauze. Herhaal 3x!

op trappen lopen

Leg lifts op handen en knieën

Begin op je handen en knieën, zorg dat je handen direct onder je schouders staan en je knieën recht onder je heupen. Houd de buikspieren aangespannen om je onderrug te beschermen tegen eventuele blessures. Begin met je rechter been. Houd je knie gebogen, adem uit en lift je rechterbeen totdat het onderbeen parallel is aan de vloer. Je voet is plat, parallel aan het plafond en je knie is gebogen in een hoek van 90 graden. Adem uit en laat je been langzaam zakken tot de beginpositie. Herhaal 10x. wissel van kant en doe opnieuw 10x!

oefening voor billen leg lift

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…