Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de minst aantrekkelijke plekjes van ons lichaam

Anja
2 min read

Lichaamsdelen als de mond, de lippen, de tong en de schouderbladen worden door veel mensen als aantrekkelijk gezien. We hebben veel erotische lichaamsdelen die onze bedpartner zeker op kunnen winden, maar dit betekent niet dat alle lichaamsdelen aantrekkelijk en erotisch zijn. Ben je benieuwd welke plekjes van ons lichaam het minst aantrekkelijk en het minst erotisch zijn? Maak dan kennis met het minst erotische lichaamsdeel volgens een onderzoek van neurowetenschappers in dit artikel en lees ook welke andere lichaamsdelen als niet-erotisch worden gezien.

Het minst erotische lichaamsdeel: de voeten

Volgens een onderzoek van een groep neurowetenschappers die de link tussen seks en het brein bestudeerden, zijn de voeten het minst erotische deel van het menselijk lichaam. Voor het onderzoek werden 800 mensen uit diverse landen ondervraagd en deze mensen waren het helemaal met elkaar eens. Zo vonden de meeste ondervraagden de voeten het minst aantrekkelijk bij het scoren van 41 lichaamsdelen op het gebied van seksuele aantrekkelijkheid. Kortom: de meeste respondenten vinden de voeten het minst erotisch.

Ook knieschijven niet aantrekkelijk en erotisch

Niet alleen de voeten, maar ook de knieschijven werden door de respondenten van het onderzoek als niet bepaald erotisch gezien. Natuurlijk is iedereen anders en heeft iedereen een andere voorkeur, maar over het algemeen waren er maar weinig respondenten die de knieschijven van hun bedpartner echt aantrekkelijk en erotisch vonden.

 

De meest erotische lichaamsdelen waren de lippen, de oren, de schouderbladen, de binnenkant van de dijen en uiteraard de geslachtsdelen. Overigens gaat het hier niet over de erogene zones, maar om de lichaamsdelen die mannen bij vrouwen aantrekkelijk en erotisch vinden en de lichaamsdelen die vrouwen bij mannen aantrekkelijk en erotisch noemen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…