Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Douche jij beter ’s avonds of ’s ochtends?

Anja
2 min read

Douchen – voor sommigen een geweldig ritueel, voor de ander noodzakelijk kwaad. Wanneer is het beste moment? Douchen kan vlak voor het werk, zodat je wakker en alert bent. Of voor het slapen gaan; je gaat dan lekker schoon naar bed. Wat is voor jou het beste douchemoment? Ontdek het zelf!

Jij bent een erg relaxed persoon

Jij neemt graag de tijd voor dingen in het leven, vooral voor je uiterlijk. Je kunt het beste ’s ochtends douchen. Dan kun je ’s avonds vroeger naar bed, zodat je de volgende ochtend genoeg tijd voor je vaste riedeltje hebt.

Je bent een slaper

Een lange nachtrust is voor jou prioriteit nummer één. Om zoveel mogelijk slaap te garanderen, hanteer je iets wat op een planning lijkt. Verspilling van tijd zal jou niet snel gebeuren. Je kunt het beste ’s ochtends douchen. Met al dat geslaap moet je zeker eens een frisse douche ’s ochtends proberen. Het liefste een flink koude douche – dan heb je de koffie niet eens nodig!

Je bent behoorlijk enthousiast

Die enthousiasme mondt zich soms uit tot chaos. Je wilt alles meemaken, maar dat gaat ten koste van je slaap en ochtenden. Jij kunt het beste ’s avonds douchen – dankzij het warme water kom je helemaal tot rust. Dat is een win-win situatie. Je slaapt beter en… je houdt meer tijd over de volgende ochtend. Kun je je nog eens lekker omdraaien!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…