Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezond blijven zonder moeite? Ga voor groentesap!

Gezond.be
4 min read

Geschreven met branded content van Happy Juicy.

In het vorige decennium waren ze daar opeens: de smoothies. Van banaan tot mango, het liefst aangelengd met melk. Massaal dachten we súper gezond te doen. Dat dit stiekem calorie- en suikerbommetjes waren, wisten we toen nog niet. Vandaag de dag wordt dit steeds bekender.

Maar dit wil niet zeggen dat we deze ‘gezonde’ gewoonte van het drinken van sapjes helemaal over boord hebben gegooid. Nee, we hebben hem gewoon eenvoudig ingewisseld voor een ander soort sapje, namelijk groentesap! Een variant waarvan wij kunnen garanderen, deze is écht gezond.

200 gram groenten

Zeg eens eerlijk? Op hoeveel dagen van de week haal jij die 200 gram, en liever nog 400 gram, groenten echt? Die twee stuks fruit pak je vaak nog wel mee uit de fruitschaal, maar de groente is vaak een stuk minder populair.

Hier is nu een oplossing voor, door te kiezen voor groentesap. Start je ochtend er meteen mee en je weet dat jij door deze ‘greenmachine´ meteen de nodige vitamines binnen hebt. En het fijne is: het kost weinig moeite!

Gezond zonder gedoe

Je kunt groentesap namelijk in grote getale vooraf maken door diverse soorten groenten zoals spinazie, boerenkool, komkommer en paprika te blenden met wat limoen en een appeltje bijvoorbeeld. Ook sinaasappels, een banaan of zelfs broccoli zijn geschikt.

Door veel te maken en het in een kan in de koelkast te bewaren, kun je dagen vooruit. Toch kan het soms lastig zijn om een echt lekker recept te maken dat lange tijd goed blijft. Maar ook hier is een oplossing voor, door het online bestellen van deze versgemaakte groentesapjes. Laten we dit ‘gezond zonder gedoe 2.0’ noemen.

Happy Juicy is een voorbeeld van een bedrijf dat het maken van groentesapjes tot kunst heeft verheven. De ene smaak nog verrassender dan de ander, maar altijd boordevol groenten én smaakvol.

Zelf groentesap maken is natuurlijk ook een optie, maar de ervaring leert dat de afwisseling tussen verschillende smaken niet alleen lekker is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid. Van wortel tot spinazie, met de afwisseling krijg jij alle groente en dus vitamines binnen!

Kortom, in onze drukke levens blijft echt gezond leven soms moeilijk. Toch zijn er eenvoudige trucjes te bedenken die jou al een behoorlijk eindje de gezonde kant opduwen. Het bestellen van een voorraad groentesapjes is hier één van. Kies verschillende smaken en bepaal wat jouw favoriet is.

Door voor een bedrijf te kiezen dat de sapjes maakt met passie en toewijding, weet jij ook zeker dat ze niet stiekem tóch toevoegingen gebruiken. Kortom, gezond leven was nog nooit zo makkelijk!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…