Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Goed nieuws voor iedereen die wat kleiner is

Milan
2 min read

Klein zijn is niet altijd handig. Zo moet je soms nét iets te vaak je legitimatiebewijs laten zien, als je een drankje wilt kopen. Of worden er grapjes over je gemaakt. Toch heeft klein zijn ook veel voordelen. Lees hieronder het goede nieuws.

Hakken dragen kan altijd

Je kunt altijd hoge hakken dragen, zonder dat je je gelijk een soort boom voelt. Niemand hoeft dus omhoog te kijken om met je te praten. Als je hoge pumps draagt, ben je (bijna) net zo lang als iedereen.

Minirokje is nooit te kort

Bij andere, langere, vrouwen lijken korte rokjes vaak net een soort van een mislukte riem. Dit is bij jou niet zo. Voor jou is de miniskirt nooit te kort. Je kunt deze dus naar elke gelegenheid dragen, ook naar je werk.

Vooraan staan bij een concert

Bij een concert van Beyoncé, Drake of Rihanna sta jij gewoon vooraan. Je kruipt gemakkelijk tussen iedereen door naar de voorste rij. Zo kijk je dus nooit tegen ruggen of achterhoofden aan.

Je wordt jonger geschat

Je wordt vaak jonger geschat, dan je bent. Dit geeft je zelfvertrouwen natuurlijk een enorme boost.

Vriendjes zijn altijd langer

Natuurlijk gaat het in de liefde niet om lengte, maar de meeste vrouwen vinden het toch fijn om kleiner te zijn dan hun partner. Langere vrouwen treffen regelmatig een man die kleiner is dan zij. Hier heb jij gelukkig geen last van. Als je klein bent, is de kans namelijk veel groter dat een man minstens groter is dan jou.

Je krijgt meer voor elkaar

Vaak krijg je meer voor elkaar. Sommige mensen willen je overheersen, maar meestal vindt iedereen je gewoon schattig. Als je per ongeluk tegen je aan lopen, zeggen ze sneller sorry en ze luisteren ook sneller naar je.

Door Milan

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…