Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Happy Easter! Houd een paasspeurtocht met je hond

Lisa Piotti
2 min read

Ligt jouw tuin vandaag vol met verstopte paaseieren? Waarom laat je de hond er niet naar zoeken? Start-up Gutsy lanceert een proefbox waarmee baasjes een heuse speurtocht kunnen doen met hun trouwe viervoeter.

Pasen komt eraan en dat betekent zoeken in de tuin naar paaseieren. Een heus familiegebeuren waar Antwerpse start-up Gutsy de hond zeker niet zomaar wil passeren. Daarom stelt Gutsy een proefbox samen voor een paasspeurtocht me je hond.

Insecten voor je hond

De proefbox omvat een zak hondenvoer van twee kilogram naar keuze, een zak Furry Charms (100% plantaardige snacks) en een zak Chicken Winners (hybride snacks, een mix van kip en insecten). ‘De proefbox laat honden toe om te testen of onze revolutionaire brok met insecten voor hen is weggelegd. Een toegankelijke stap naar een lekkere ecologische brok. En natuurlijk ook gewoon heel fijn om samen te speuren in de tuin’, aldus Jack Lathouwers, medeoprichter van Gutsy. ​

Het Antwerpse merk wil het stigma rond insecten weghalen en op een toegankelijke manier insecten naar voren brengen. Zoeken en snuffelen is ontzettend goed voor de mentale gezondheid van de hond: het werkt ontspannend en het is veel vermoeiender dan wandelen, dus het bezorgt je hond de perfecte brain workout. Zo staat vijftien minuten snuffelen gelijk aan een uur wandelen.

Door Lisa Piotti

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…