Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Herkenbare dingen voor iedereen die The Sims speelde

Anja
2 min read

Iedereen heeft het vroeger wel gespeeld: The Sims. Van het bouwen van huizen tot zoeken naar een vent en het opvoeden van kinderen: je hebt het allemaal gedaan als kind door The Sims te spelen. Heb jij ook veel achter je computer gezeten om The Sims te spelen? Dan ben je vast in aanraking gekomen met deze herkenbare dingen voor iedereen die The Sims speelde.

1: het vermoorden van jouw Sims. Het klinkt misschien wat wreed en dat was het eigenlijk ook! Als een echte sadist zocht je naar allerlei manieren om jouw Sims op een grappige manier te vermoorden. Van het weghalen van het zwembadtrapje tot het opsluiten van jouw Sim: je hebt het allemaal wel eens gedaan als je in een baldadige bui was.

2: het machteloos toekijken hoe jouw Sim per ongeluk dood ging. Zette je de open haard aan, vloog het ding plotseling in de fik! Soms kon je er niets aan doen dat jouw Sim dood ging en zat je maar machteloos toe te kijken hoe Magere Hein verscheen als het inderdaad zo ver was.

3: het gebruiken van cheatcodes om jouw huis zo groot mogelijk te maken en zo mooi mogelijk in te richten. Als het huis dan af was, had je eigenlijk geen zin meer om echt met de Sims in het huis te gaan spelen…

4: gebruikt je geen cheatcodes bij het spelen van The Sims, dan had je altijd te weinig geld. Was de wc gestolen door een stel inbrekers (die duidelijk herkenbaar waren met de bivakmuts en het gestreepte shirt), dan moest je al je centen bij elkaar sprokkelen om een nieuw toilet te kopen. Het verkopen van een raam of deur om een toilet te kopen was overigens ook helemaal niet vreemd.

5: stond er iets in de weg? Dan begon je Sim meteen te schreeuwen, te jammeren en te stampvoeten en moest je hem of haar snel te hulp schieten.

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…