Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hoe maak je de orale seks fantastisch?

Anja
2 min read

Niet iedereen is er fan van, maar de meeste mannen vinden het wel geweldig om het seksritueel af en toe uit te breiden met orale seks. Dit betekent niet dat je iedere keer orale seks moet hebben als je gaat vrijen, maar het is wel goed om het af en toe te doen en zeker als je sekspartner heeft aangegeven dit prettig te vinden. Maar hoe zorg je ervoor dat de orale seks fantastisch wordt, zodat je hem echt kunt verwennen? Je leest het in dit artikel.

Tip 1: informeer je over orale seks

Er zijn allerlei technieken die je kunt gebruiken bij orale seks. Informeer je over deze technieken en je hebt wat meer kennis om de orale seks echt fantastisch te maken. Doe je zomaar wat, dan is de kans groot dat jouw bedpartner niet alles even geweldig vindt. Zeker als je niet veel ervaring hebt!

Tip 2: vraag wat je bedpartner fijn vindt of let op zijn reactie

Iedereen vindt weer andere dingen fijn bij orale seks. Vraag je bedpartner wat hij wel of niet fijn vindt en beslis zelf wat je met deze informatie doet. Wil je het niet vragen, bijvoorbeeld omdat je ervaren over wil komen of je bedpartner niet goed kent? Dan kun je ook zijn reactie pijlen tijdens de orale seks. Reageert hij ergens sterk op, dan weet je dat hij dit fijn vindt. Reageert hij ergens niet of nauwelijks op, dan ga je door naar de volgende truc.

Tip 3: doe het alleen als je het echt wil doen

Wil je écht geen orale seks, simpelweg omdat je je hier niet prettig bij voelt? Laat je dan niet dwingen om het toch eens te proberen. Het is belangrijk om je bedpartner te pleasen, maar je hoeft jezelf niet helemaal uit het oog te verliezen. Doe je het toch terwijl je het echt niet wil doen, dan is de kans groot dat je bedpartner dit merkt en er toch niet echt van kan genieten. 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…