Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

INSPIRATIE: zo geef jij het beste tuinfeest

Anja
3 min read

In de zomer is de zon weer van de partij en de dagen worden langer. Gezellige tuinfeesten met familie en vrienden kunnen dan zeker niet ontbreken. Je hoeft noch dure decoratie, noch een dure catering aan te schaffen om er iets fantastisch van te maken. Deze tips helpen je om van het tuinfeest een schitterend moment te maken vol originele ideeën en creatieve uitspattingen!

1. Weg met die saaie koelbox

Gebruik geen simpele koelboxen, maar kom orginieel uit de hoek. Zo kan je bijvoorbeeld een kruiwagen gebruiken om je drank koel te houden.

2. Maak een eigen photobooth

Als de gasten op je tuinfeest foto's willen nemen, laat ze dat dan doen in je zelfgemaakte photobooth. Het is heel simpel: je neemt een oud fotokader, je beschildert dat kader en je hangt het in een boom in de tuin.

3. Zorg voor leuke verlichting

Gebruik geen saaie tuinlampen, maar maak simpelweg je eigen verlichting. Versier enkele ijzeren blikken en steek er een kaarsje in. Dat is een hele creatieve en goedkope manier om voor verlichting te zorgen op je tuinfeest.

4. Maak het gezellig

Gebruik geen saaie tuinstoelen en tafels, maar kies voor kussentjes, dekens en paletten. Zo zit iedereen ook meteen knus bij elkaar.

5. Weg met saaie ijsbokjes

Kies niet simpelweg voor vierkante ijsblokjes of plastieken ijsblokjes. Zorg voor leuke vormpjes of geef je ijsblokjes een extraatje door er wat fruit in te steken.

6. Zorg voor veel ballonnen

Je tuinfeest is geen tuinfeest zonder ballonnen. Wees niet tevreden met die saaie ballonnen die je in iedere supermarkt kunt vinden. Kies voor elegante, mooie ballonnen. Je kunt ze ook zelf maken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…