Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste bedankjes voor na het communie- of lentefeest

Lore
6 min read

Het communie- of lentefeest van jouw kleine spruit is uiteraard een heel belangrijke dag. Ongetwijfeld ben je je familie en vrienden dan ook dankbaar dat ze er allemaal bij zijn op die bijzondere gelegenheid. Om hen daarvoor te bedanken kan je dan ook een leuk, gepersonaliseerd aandenken voorzien. Niet meteen inspiratie? Wij zetten de leukste bedankjes voor een communie- of lentefeest op een rijtje!

Lekker snoepen

Met wat lekkers als bedankje zal je altijd scoren, zowel bij jong als oud. Op Tadaaz.be vind je dan ook tal van leuke verpakkingen die je zelf kan vullen met je kinds favoriete snoep of koekjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy snoepzakje met een leuke foto van het feestbeest? Extra leuk is dat je het snoepzakje kan afstemmen op de stijl van het communiekaartje zelf.

In plaats van een zakje kan je ook voor een kubusdoosje of blikken doosje gaan. Waar de eerste meteen bedrukt kan worden, kan je de tweede makkelijk personaliseren met een sticker. Niet zo’n fan van zoet? Op Tadaaz.be kan je ook je eigen chipswikkel personaliseren, die past perfect rond een doosje Pringles-chips.

Speciaal voor de kindjes: potlodenkokertje

Waar de jongste gasten ongetwijfeld al blij zullen zijn met wat snoep, kan je ze nog eens extra in de watten leggen met bijvoorbeeld een potloodkokertje. In dit kokertje vind je naast kleurpotloodjes, ook een slijper en waskrijtjes. Het fijne aan dit geschenkje is dat de kleinsten het eigenlijk al tijdens het feest zelf kunnen gebruiken, zeker als je een leuke placemat voorziet waar ze op de achterzijde een tekening kunnen maken.

Altijd handig: blocnote

Verkies je eerder een ‘nuttig’ bedankje? Dan is een blocnote, met personaliseerbare cover, zeker geschikt. Aangezien zo’n blocnote wel even meegaat zullen je genodigden bovendien nog een hele tijd herinneringen kunnen ophalen aan het ongetwijfeld geslaagde feest van je zoon of dochter.

Bloemetje in huis

Wellicht komen er ergens op het feest wel bloemetjes terug: in de kleren van je kind, op het kaartje, gewoon als decoratie in de zaal… Hoe leuk is het dan niet als je ook na afloop van het feest je gasten een bloemetje mee naar huis kan geven? Op Tadaaz.be vind je zowel terracotta bloempotjes als kleurrijke wikkels voor rond dat bloempotje. De bloemen kies je zelf. Ga je voor een plantje dat lang meegaat? Of geef je gasten dezelfde plantjes als op tafel mee? De keuze is volledig aan jou!

Magneet

Hebben we niet allemaal iets aan onze koelkast of ander metalen oppervlak met magneten hangen? Net daarom dat een magneet met een foto of tekening van jouw kind niet alleen een handig, maar ook ongelofelijk leuk aandenken is. 

     

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…