Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste budgetvriendelijke uitstapjes met je partner

Lore
3 min read

Gezellig een dagje weg met je partner hoeft niet duur te zijn. Er zijn veel leuke uitstapjes die goedkoop of zelfs helemaal gratis zijn. Wij doen dan ook graag een aantal suggesties voor budgetvriendelijke uitstapjes. Zo kunnen jullie samen van jullie vrije tijd genieten en mooie herinneringen opdoen, zonder aan het eind van de maand een lege rekening te hebben.

Je stad opnieuw ontdekken

Zijn jullie wel eens op ontdekkingstocht door je eigen stad gegaan of een stad in de buurt? Vermijd de grote winkelstraten en ga door de kleine straatjes op zoek naar leuke plekjes. Misschien kom je wel een gezellig plein tegen of een mooi kunstwerk!

Naar het museum

Er zijn veel musea waarvoor je goedkoop kaartjes kunt vinden. Voor een paar euro kun je urenlang rondlopen en samen foto’s nemen bij de mooie schilderijen, beelden of andere bijzonderheden! Tegelijk leer je ook nog heel wat bij! Combineer met een picknick voor- of achteraf om de dag volledig af te maken.

Wellness

Voor elk koppel is een uitstapje naar de wellness natuurlijk erg aanlokkelijk, maar helaas neemt zo’n verwenmoment vaak een nogal stevige hap uit het budget… Maar wist je dat het ziekenfonds OZ een terugbetaling tot €25 per persoon per jaar voorziet voor wellness? En dat je als OZ klant bij een aantal partners ook aan voordeeltarief terecht kan. Ineens wordt een jaarlijks, romantisch bezoekje aan de wellness veel haalbaarder! Check hier hoeveel jij terugbetaald krijgt

Een boerderij of dierenpark

Kijk eens of er bij jou in de buurt plaatsen zijn waar ze (oude of zieke) dieren opvangen. Hier zoeken ze vaak mensen die vrijwillig een dagje komen helpen. Zo kun je met je partner een dagje paarden borstelen, met honden wandelen… Erg gezellig, vooral wanneer je geen huisdieren hebt of in de stad woont. Sommige boerderijen of dierenparken zijn ook gratis toegankelijk.

Een boswandeling

Een boswandeling is het hele jaar door een goed idee. In de zomer, wanneer alles in bloei staat, is het bijvoorbeeld heerlijk verkoelend en ongelofelijk mooi. In de herfst is er dan weer niets leuker dan om tijdens je wandeling mooie bladeren, eikeltjes, kastanjes etc. te verzamelen. Daarmee kan je thuis vervolgens gezellig samen herfstversieringen knutselen, lekker creatief!

 

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…