scrollTop top

Mannen met deze naam zijn het beste in bed

Mannen met deze naam zijn het beste in bed

De naam van de beste lover lees je hier!

Blind daten krijgt een andere dimensie

Volgens Q94 Richmond zijn mannen die Nick heten de beste bedpartners. Dus ‘een’ Nick is goed in bed. Dat maakt daten makkelijker en moeilijker. Moeilijker, want je moet gaan filteren op mannen die Nick heetten. En makkelijker voor blind dates, want daar weet je alleen de naam. Als iemand Nick heet, maakt die date niets meer uit. Laat maar komen. Tenminste, als seks je doel is. Dat hoeft niet zo te zijn.

Een bijzonder onderzoek

Heet jouw vriend geen Nick, maar is hij wel magnifiek in bed? Geen paniek. Ook als je als man dit artikel leest (en je heet bijvoorbeeld Pierre), hoef je je niet slecht te voelen. Eigenlijk is een onderzoek niet echt duidelijk. Want waar baseren ze het op? Ze kunnen echt niet alle mannen gaan ondervragen. Of erger; seks met al die mannen hebben. Om dan later te bepalen wie het beste was. Niet echt haalbaar.

Naamfocus

Je naam, is die bindend voor je prestaties in het leven? Als je Chef heet, kun je dan geen artiest meer worden? Natuurlijk wel. Toegegeven, als je een naam van een oorlogsmisdager hebt, zijn sommige functies minder haalbaar voor jou dan dat ze voor anderen zijn. Google maar eens wat je naam betekent. Waarschijnlijk een gevoelsmatige term, in de trend van ‘engel’ of ‘vredestichter’. De reden waarom wij zo’n waarde hechten aan onze naam (en de acties die wij hebben als naamdrager), ligt in acceptatie. Jij bent immers jouw naam. Des te leuker om dan dingen te bedenken of lezen die bij jouw naam horen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.822
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!