Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze 9 tips vliegt je werkdag voorbij

Bram
3 min read

Lijkt het bij jou ook soms alsof de klok op je werk trager tikt? Met deze 9 tips vliegt je werkdag voorbij!

1.Luister naar muziek

Muziek helpt ons om sneller en productiever te werken. Zet daarom je favoriete cd op of luister naar de radio als je werkt. Het zal de tijd veel sneller vooruit laten gaan.

2.Flirt met een collega

Heb je een sexy collega? Er is niets mis met een beetje onschuldig flirten. Het is een leuk tijdverdrijf en het kan je zelfvertrouwen een boost geven. Laat je collega zien dat je goed bent in je job, misschien krijg je zelfs een promotie.

3.Maak je werkplaats aantrekkelijk

In een mooie en aantrekkelijke werkplaats werken maakt je werkdag aangenamer. Ruim je werkplek op en neem een mooie plant mee.

4.Maak een praatje

Een goede relatie met je collega’s kan je helpen om je werkdag sneller vooruit te laten gaan. Maak eens een praatje, het zal de sleur doorbreken. Je hoeft niet onmiddellijk de beste vrienden te worden. Zoek een onderwerp waar je samen in geïnteresseerd bent, je zal je meer met elkaar verbonden voelen.

5.Doe een kleine workout

Moet jij veel neerzitten tijdens je werk? Een workout achter je bureau neemt maar 3 minuten in beslag en je zal je herboren voelen. Je lichaam wordt mooier en sterker en het doorbreekt de sleur.

6.Neem je huisdier mee

In meer en meer bedrijven is het toegestaan om een huisdier mee te brengen. Dat komt omdat de aanwezigheid van je huisdier je productiviteit verhoogt. Het vermindert stress en het zorgt ervoor dat je dag dubbel zo snel voorbijvliegt.

7.Maak een wandeling

Het is niet gezond om te lang neer te zitten. Maak af en toe een wandeling en neem de trap in plaats van de lift. Maak een kleine omweg als je kan, het zal je deugd doen.

8.Daag jezelf uit!

Maak weddenschappen met jezelf. Geef jezelf een bepaalde opdracht of tijddruk en probeer jezelf uit te dagen. Werken hoeft helemaal niet saai te zijn!

9.Motiveer jezelf

Droomde je altijd al van die verre reis of die nieuwe auto? Zet een foto van je droomreisbestemming en droomauto op je bureau. Zo wordt je er steeds aan herinnerd waarom je het allemaal doet. Het zal je motiveren om nog beter te werken en de tijd zal sneller vooruitgaan. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…