Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Met deze eenvoudige tip wordt elke sekspartij fantastisch!

Bram
3 min read

Om van elke sekspartij een fantastische happening te maken hoef je slechts één tip ter harte te nemen: durf te variëren. Wanneer je namelijk voort blijft borduren op een vast stramien dan is de kans groot dat je uiteindelijk in een sleur zult belanden. Een sleur daar zit echter niemand op te wachten, en zeker niet op het seksuele vlak.

Variatie in tijd

Je brengt variatie aan in tijd door de tijd te nemen, maar eveneens niet te lang met één bepaalde handeling bezig te zijn, zorg je ervoor dat seks leuk en afwisselend wordt voor beide partners. Verder is het van belang dat een vrijpartij niet steeds even veel tijd in beslag neemt. Zo nu en dan een vluggertje, terwijl je op een ander moment juist extreem veel tijd spendeert aan het vrijen.

Variatie in initiatiefnemer

Wanneer beide partner het initiatief tot seks durven te nemen, zal een vrijpartij veel spannender worden. Op het ogenblik dat je lief televisie kijkt, kun je bijvoorbeeld een blinddoek pakken en deze bij hem, of haar, omdoen. Maar ook als je in het bezit bent van een paar handboeien, dan kun je jezelf met één hand aan het bed vastketenen. Vervolgens roep je je partner om dit probleempje voor je op te lossen. Voorkom echter dat je je lief tot seks dwingt, zelfs als je eigenlijk vaker zou willen vrijen. Soms moet je gewoon genoegen nemen met wat kussen en knuffelen, zonder automatisch seks te verwachten. Doe je dit immers niet dan loop je het risico dat je lief geen lichamelijk contact meer durft te zoeken omdat er altijd bepaalde verplichtingen aan vastzitten.

Variatie in je routine

Door enige variatie aan te brengen in je routine kan een vrijpartij soms ook spannender worden. Je kunt je bijvoorbeeld anders gedragen in bed waardoor je lief ook op een minder gebruikelijke manier kan reageren. Bovendien zal je lief zo nog meer in het moment worden getrokken. Met ander gedrag kan onder andere worden bedoeld dat je je partner plagend verwent of juist zeer direct bent. Maar ook kun je erg zacht of juist wat steviger met je lief het liefdesspel beginnen.

In alle gevallen dien je ervoor te zorgen dat je je lief stimuleert. Het slechtste dat je tijdens het vrijen, kunt doen is een idee van je partner te negeren, of rap weg te wuiven, omdat je hier geen zin in hebt. Je kunt beter je lief een compliment geven over het feit dat hij, of zij, na heeft gedacht over jullie liefdesleven. Vervolgens kun je samen een variant proberen te vinden die jullie beide wel aanspreekt

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…