Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 cadeaus die zó leuk zijn dat niemand zal vermoeden dat je ze last minute kocht (wedden?!)

Nona Heremans
3 min read

De feestdagen zijn een hectische periode, en dat is dit jaar ondanks de coronacrisis niet anders. Ben jij last minute nog op zoek naar een origineel cadeau? We’ve got you covered (en ja, je kan onze suggesties vanavond al aan iemand wegschenken)!

1. Een abonnement of cadeaubon

Een abonnement of cadeaubon is hét perfecte cadeau voor iemand die je niet zo goed kent. De ontvanger van het cadeau kan het abonnement of de bon immers nog besteden zoals hij of zij dat zélf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon voor Netflix of een Spotify-abonnement, maar ook een abonnement op een magazine of voor de dierentuin of het lokale zwembad zijn ideaal.

2. Bloemen

Nog iets nodig voor je schoonzus, maar geen tijd meer om de winkels af te schuimen? Laat dan een boeketje bloemen leveren aan huis. Nu we massaal vaker binnenzitten, kunnen we de boel maar beter een beetje opfleuren. Bij Bloomon bestel je niet alleen veldboeketten van verschillende groottes, maar ook prachtige (én hippe) droogboeketten. Neem ook eens een kijkje op de website van de bloemenwinkel achter je hoek. Sinds de coronacrisis hebben heel wat lokale bedrijven en winkels immers ook leverdiensten.

3. Steun een goed doel

Heb je een tante die van dieren houdt? Een neefje dat iedere klimaatmars meewandelde? Of een schoonzus die absoluut niet tegen het onrecht in de wereld kan? Hen doe je een plezier met een gift aan een goed doel. Op de website goodgift.be stort je een bepaald bedrag en kiest diegene aan wie je het cadeau doet naar welk goed doel het gaat.

4. Eten aan huis

Sinds de coronacrisis alle horecazaken verplicht liet sluiten, zijn take-away en deliverymogelijkheden niet meer weg te denken. Laat dus een feestmaal van een restaurant naar keuze leveren bij die persoon die nog een kerstcadeau van je tegoed heeft, en zijn of haar feestdagen kunnen vast niet meer stuk!

5. Online kookles

Hoe origineel is het om iemand een online kookles cadeau te geven? De Colruytgroup Academy geeft verschillende originele online kookworkshops; van vegan feestmaaltijden tot ovenschotels en Portugese specialiteiten. Ook het cultuurcentrum in jouw buurt organiseert hoogstwaarschijnlijk wel eens een kookworkshop of andere leuke online vormingen die je cadeau kan doen.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…