Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Onderzoek: vrouwen met déze naam gaan het meeste vreemd!

Bram
3 min read

Op het ogenblik dat je partner vreemd gaat is dat zeker een erg vervelende ervaring. Dit is zelfs nog behoorlijk mild uitgedrukt volgens velen die het vreemdgaan van hun lief aan den lijve hebben ondervonden. In het bijzonder als je al eens eerder door je vriend(in) bent bedrogen kan het zijn dat je wat extra moeite hebt met het opbouwen van een vertrouwensrelatie. In dat geval is het misschien handig om een kijkje te nemen op het onderstaande lijst met namen van vrouwen die het meest geneigd zijn vreemd te gaan en je dus te bedriegen met een ander.

Resultaten van een Amerikaans onderzoek

De lijst met vrouwennamen is het resultaat van een onderzoek dat uit is gevoerd door de Amerikaanse datingwebsite Gleeden.com. Het doel van het onderzoek was om na te gaan of er een verband bestond tussen de naam en de neiging tot het bedriegen van de vaste partner met een ander. Voor het onderzoek werden ruim 2.000 mannen en vrouwen ondervraagt over hun gedrag ten aanzien van vreemdgaan. De onderzoekers bekeken verder welke voornamen het meest vaak aangaven dat zij een scheve schaats reden.

Bepaalde Amerikaanse voornamen komen echter niet vaak voor in ons land. Om die reden kan het experiment dan ook niet als echt representatief voor België worden beschouwd. Uiteraard is het altijd wel leuk om het lijstje eens door te nemen en wellicht toch een bekende naam te ontdekken en daaruit bepaalde conclusies te kunnen trekken.

De lijst met vrouwennamen

De lijst bevat een tiental namen van vrouwen die het meest de neiging hebben om hun partner te bedriegen, en dus vreemd te gaan. Hoe de typische Belgische namen in een dergelijke onderzoek zouden scoren is echter helaas niet bekend.

 1. Femke,
 2. Emma,
 3. Sophie,
 4. Anna,
 5. Eva,
 6. Lotte,
 7. Sara,
 8. Evy,
 9. Lissa,
 10. Saar.
 11. Sarah
 12. Fleur
 13. Roos
 14. Nora
 15. Sofie
 16. Delfien
 17. Sanne
 18. Elise
 19. Hannah
 20. Charlotte

Tip: Bekijk ook de populairste mannen namen

Je dient de uitkomsten van het onderzoek in dit geval daarom ook met een behoorlijke korrel zout te lezen. Zelfs wanneer je een bekende naam mocht ontdekken is het nog maar zeer de vraag of deze bekende ook daadwerkelijk tot de groep van potentiële vreemdgangers in ons land zou behoren

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…