Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ook last van uitstelgedrag? Deze podcast helpt je er in één week van af!

Nona Heremans
2 min read

We stellen allemaal wel eens die ene taak uit waar we écht geen zin in hebben. En nu we massaal moeten telewerken, gebeurt dat wat vaker dan voorheen. Met de challenge Succesvol Uitstellen van de makers van de TIM/TOM Podcast leer je in zeven dagen tijd om je doelen effectief te bereiken.

Timothy Van Bambost en Tom Bracke begonnen een jaar geleden met hun eigen podcast: de TIM/TOM Podcast. Daarin spreken ze iedere aflevering met een coach of expert over één bepaald onderwerp: van astrologie tot je immuunsysteem boosten en (over)leven na een trauma. Om hun eerste verjaardag te vieren lanceerden de twee enthousiastelingen nu de zevendaagse challenge Succesvol uitstellen. ‘Tijdens onze coachingsessies kwamen drie redenen voor uitstelgedrag steeds terug: een onvoldoende concrete doelstelling, chaotisch time management en een gebrek aan discipline’, legt Tom uit. Timothy vult aan: ‘De huidige Coronatijden hebben er bovendien toe geleid dat veel mensen uit hun vertrouwde routine werden gerukt. Dit bemoeilijkt het om focus te houden.’

Niet makkelijk, wel simpel!

‘Op amper zeven dagen, en slechts enkele minuten per dag, willen we onze luisteraars leren hoe ze een korte termijnverandering ook op lange termijn kunnen volhouden. Want daar wringt het schoentje: studies tonen aan dat 80% van de goede voornemens al de eerste week van februari stranden. We zijn ervan overtuigd dat onze tips en het delen van onze persoonlijke ervaringen de mensen er zullen toe aanzetten effectief te slagen in hun opzet. Het is niet makkelijk, maar wel simpel’, aldus Tom.

Inschrijven voor deze gratis challenge kan op ieder moment via groeigps.be/succesvol-uitstellen. Iedere dag krijg je dan een mail met daarin een korte opdracht. Na een week ga je beter om met uitstelgedrag én behaal je de doelen die je tot nu toe altijd maar bleef uitstellen. Go for it!

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…