Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Op deze leeftijd zou je de beste seks van je leven hebben

Bram
2 min read

Van tijd tot tijd seks hebben is voor de meeste mensen geen enkele straf. Maar niet altijd, en zeker ook niet met elke sekspartner, zal het vrijen voor even veel plezier zorgen. Je kunt jezelf dus de vraag stellen op welke leeftijd je nu de beste seks zult hebben. Veel jonge mensen denken dat, als je nog geen 25 bent, je de meest geweldige vrijpartijen van je leven zult hebben. Niets is echter minder waar want zelfs als je de 30 al gepasseerd bent, zul je nog een aantal jaren moeten wachten op dit heerlijke moment.

Op deze leeftijd heb je de beste seks

Het online platform Happify heeft een onderzoek gehouden om erachter te komen op welke leeftijd je de beste seks hebt. Tijdens het ondervragen van diverse mannen en vrouwen, in de leeftijd van 50 en 60 jaar, kwam aan het licht dat je de beste seks van je leven hebt tussen je veertigste en vijftigste verjaardag. De uitkomsten van het onderzoek konden zelfs nog exacter zijn en stelden dat je in je zesenveertigste levensjaar de beste seks van je leven zult hebben.

Andere uitkomsten van het onderzoek 

Uit het onderzoek is verder nog gebleken dat mensen die wekelijks gemiddeld één keer seks hebben, als het meest gelukkig kunnen worden beschouwd. Daarnaast komt er in dit onderzoek nog een reden naar voren om, zelfs als je al wat ouder bent af en toe het bed te delen met je lief: oudere stellen die frequent vrijen, zijn immers gelukkiger dan koppels die minder vaak seks hebben met elkaar.

Ongeveer de helft van de ondervraagden gaf aan dat de beste seks die ze in hun leven hadden, met hun huidige partner was. Hierbij maakte hun leeftijd overigens geen enkel verschil. Dus op het ogenblik dat je zesenveertigste verjaardag in zicht komt, is het aan te raden om je lief met zorg uit te kiezen. Je weet dan immers zeker dat je de beste vrijpartijen ooit niet verloren laat gaan door een persoon die er niets van terechtbrengt, of die zelfs helemaal geen zin heeft om regelmatig met je te vrijen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…