Driekwart van de Belgische consumenten geniet graag van zowel zuivel- als plantaardige producten. FrieslandCampina introduceert met trots twee smaakvolle plantaardige alternatieven: Campina Haver en Campina Almond. Met deze volledig plantaardige drinks speelt Campina in op de groeiende vraag naar variatie. We delen drie recepten om je dag goed mee te beginnen. Deze week: chiapudding met matcha.
Benodigdheden voor één persoon
- 30 g chiazaad
- 180 ml Campina Almond
- 1 tl matcha poeder
- 2 el agavesiroop
- 3 el (plantaardige) yoghurt
- 30 g bessen (blauwe bessen, frambozen…)
- Munt blaadjes
Bereidingswijze
- Doe het chiazaad met Campina Amandel, matcha poeder en agavesiroop in een kom en roer heel goed door elkaar.
- Dek af en zet in de koelkast voor minstens 4 uur om te laten opstijven. Roer nog eens goed door voor het serveren.
- Top de chia pudding af met yoghurt, bessen, munt en eventueel wat extra agave siroop.