Op zoek naar een lekker én gezond tussendoortje? Deze quinoa-pops van voedingsdeskundige Lynn De Merlier vallen ongetwijfeld in de smaak bij jong én oud. Extra voordeel? Ze zijn héél makkelijk klaar te maken. Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 20 g rauwe cacaopoeder
- 70 g kokosolie
- 130 g amandelpasta
- 50 ml ahornsiroop
- 50 g gepofte quinoa
Bereidingswijze
- Doe de cacao, kokosolie, amandelpasta en ahornsiroop in een klein pannetje en zet het op een middelhoog vuur.
- Roer het geheel om tot alles gesmolten is tot één massa.
- Neem een ruime mengkom en doe daar de gepofte quinoa in.
- Giet het chocolademengsel over de gepofte quinoa en roer goed om tot alle quinoabolletjes door het chocolademengsel zijn opgenomen.
- Schep het mengsel in kleine muffinvormpjes en zet ze tien minuten in de diepvries.
- Serveer deze gezonde snack met een framboos of aardbei voor extra kleur en smaak.
Meer heerlijke recepten en inspiratie om gezond te leven vind je op goestingingezondheid.be.