Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

REVIEW De Fast Slow GO- multicooker van Sage Appliances

Birte Govarts
3 min read

Oké, oké, we weten het. Je hebt vast amper nog plaats in je keukenkasten. Maar hear us out, want deze Fast Slow GO van het Amerikaanse merk Sage Appliances is een échte multitasker die heel wat andere toestellen kan vervangen. Bovendien is hij – naar onze mening – heel lief geprijsd. Lees hier onze review.

Je kunt de Fast Slow GO onder andere gebruiken als soepmaker, slowcooker, snelkookpan, stomer of om makkelijk soep, yoghurt en ijs te maken. Avontuurlijke koks kunnen met dit toestel zelfs sous vide koken. Op het eerste gezicht is het niet al te ingewikkeld om de verschillende functies van de Fast Slow Go uit te dokteren. Dat komt door de makkelijke sneltoetsen op het controlepaneel. Bij nader onderzoek blijkt echter dat de handleiding niet altijd even duidelijk is. Maar geen paniek: na ze even te hebben bestudeerd, blijkt de Fast Slow GO relatief makkelijk hanteerbaar.

Om te beginnen maken we goulash in de multicooker. Dat doen we door gebruik te maken van de slowcook-functie. ’s Ochtends alle ingrediënten in de pot van zes liter, de juiste instellingen kiezen en tadaaaaa … ’s Avonds toveren we een heerlijke goulash op de tafel. Mét enorm malse stukken vlees.

Ons volgende experiment? Een ossentong bereiden met de snelkookpan-functie. Waar je normaal tot drie uur moet rekenen om zo’n ossentang klaar te maken, is ze in dit geval gaar in een uur. Dat kan al tellen, qua tijdswinst.

Nog een aantal voordelen van de Fast Slow GO: de multicooker heeft een drievoudig veiligheidssysteem met een ontluchtingsventiel, een drukventiel én een veiligheidsborgpen. Dat betekent dus dat kleine handjes zich er relatief moeilijk aan kunnen bezeren. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk schoon te maken. De kookpan mag zelfs in de vaatwasmachine. En zit je zonder inspiratie? Dan kun je het bijgeleverde boekje met maar liefst 42 recepten raadplegen. Van rundertaco’s tot citroenpudding met bessencompote, er is voor elk wat wils.

Fast Slow GO (€ 199,90) Sage Appliances, sageappliances.com

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…