Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: 12 dingen die alleen superenthousiaste mensen herkennen

Bram
6 min read

1. Nieuwe vrienden maken

Op het moment dat je als enthousiast kunt worden bestempeld dan maak je bijzonder snel nieuwe vrienden. In je enthousiasme maak je namelijk met iedereen graag een praatje. Slechts voor een gering aantal onbekenden is je enthousiasme een beetje vreemd of bedreigend. Je komt immers opeens wel heel dichtbij en je kunt bovendien behoorlijk aanwezig zijn.

2. Je beurt vrienden op

Wanneer één van je vrienden in de put zit dan zul je er altijd voor hem, of haar, zijn met een enorme pot thee en een luisterend oor. In een oogwenk weet je je vrienden dan ook op te beuren. Helaas zijn je mopjes niet in elke situatie te gebruiken om iemand weer op te vrolijken. Je vrienden houden weliswaar van je, maar vinden je ook vaak erg ontactisch.

3. Je bent vrijwel nooit stil

Waar je ook bent, je hebt altijd het hoogste woord. Zodra je dan ook een paar minuten stil valt, wordt door je vrienden en familie al snel gedacht dat er iets niet in orde is. Je familie en vrienden zullen dan vragen of je ziek bent, of dat er door iemand iets verkeerd is gezegd. Van jou wordt namelijk niet verwacht dat je je mond langer dan een minuut dichthoudt. In de regel zal dan ook altijd je stem overal bovenuit hoorbaar zijn.

4.Je houdt van feesten

Vrienden en familie mogen je wakker maken om een feestje te gaan vieren. Je bent dan ook altijd te porren voor de organisatie van een leuk partijtje. Tijdens een feestje zul je bovendien altijd in het middelpunt van de belangstelling staan en bijzonder aanwezig zijn. Om lekker los te gaan heb je overigens geen drank nodig. Ook als je volkomen nuchter bent weet je je immers prima te vermaken. Vaak werkt je enthousiasme aanstekelijk voor de andere feestgangers en kun je rekenen op een enorm succes.

5. Je houdt van dansen

Waar, of met wie, je ook bent bij het zien van een dansvloer moet je gewoon even gaan bewegen. Zelfs als je geen alcohol hebt gedronken kun je op de meest fantastische en ongedwongen manier dansen. In de regel is een dansvloer zelfs niet groot genoeg voor jouw geweldige dansmoves. Vrienden maken dan ook graag ruimte voor je als je de dansvloer opstapt. Tijdens het dansen zul je, zeker als er één van je favoriete nummers wordt gespeeld, uit volle borst meezingen.

6. Je stem heeft het zwaar te verduren

Indien je een avondje helemaal los bent gegaan met vrienden dan heeft je stem daar behoorlijk onder te lijden. Na een dergelijk uitje ben je dan ook regelmatig je stem kwijt. De volgende dag kun je dan ook, hoe vreselijk je dit ook vindt, nauwelijks praten. Maar gelukkig bestaat er tegenwoordig ook nog social media waarop je enthousiast alle foto’s en commentaren deelt om de onvergetelijke avond nog even dunnetjes over te doen. In elke post komen overigens talloze uitroeptekens en smileys voor zodat iedereen weet hoe je je hebt vermaakt.

7. Je bekijkt alles positief

Wat er ook in je leven gebeurt, je wilt overal een positieve draai aangeven. Van tijd tot tijd ben je zelfs zo enthousiast dat mensen denken dat je een bepaalde drug gebruikt hebt. Je begrijpt echter niet dat andere mensen de wereld juist door een sombere bril moeten bekijken. Je leeft immers maar één keer en genieten staat dan ook hoog in je vaandel.

8. Subtiliteit is niet jouw ding

Je krijgt van tijd tot tijd te horen dat je je meer subtiel uit moet drukken als je je mening geeft. Zelfs als je een ander probeert op te beuren zul je niet altijd even doordacht bezig zijn, en in het ergste geval zelfs iemand behoorlijk weten te kwetsen. In je enthousiasme probeer je echter iemand op te vrolijken met de eerste de beste grap die in je opkomt. Je kunt het dan ook niet helpen dat niet iedereen hetzelfde gevoel voor humor heeft als jij.

9. Zwaaien naar (on)bekenden

Zodra je een bekende ziet lopen, begin je direct als een bezetene naar hem, of haar, te zwaaien. Daarnaast zul je even enthousiast terugzwaaien op ogenblikken dat er iemand naar een ander zwaait. Als je niet zeker weet of je zwaaien wel wordt gezien, zul je altijd bereid zijn om een persoon aan de andere kant van de weg even toe te roepen. Hierbij komt je stem als een brulboei je altijd enorm goed van pas. Je weet nu immers zeker dat je zowel bent gezien als gehoord.

10. Je bent fysiek ingesteld

Tijdens een gesprek zul je je gesprekpartner regelmatig enthousiast aanraken. Een klopje op de schouder of een por in de ribben vind je dan ook heel normaal. Maar ook als je de aandacht van iemand wilt trekken, bijvoorbeeld om een gesprek mee te beginnen, zul je zeker niet schromen om een forse klap op de schouders te geven. Je vrienden staan om die reden dan ook vaak onder de blauwe plekken na een gezellig onderonsje met jou.

11. Je bent luidruchtig

Hoe goed je ook je best doet en je stem probeert te dempen, zul toch bijna altijd boven alle anderen uitkomen met je stemgeluid of je aanstekelijke lach. Er zijn zelfs mensen die je de vraag stellen of je jezelf in de uitverkoop hebt gegooid. Anderen klagen zelfs dat je hen vreselijke hoofdpijn bezorgd met je harde stem. Je enthousiasme kan dus niet iedereen bekoren, en dat alleen omdat je in bepaalde situaties nu eenmaal iets harder moet praten of een boodschap in een oor moet schreeuwen.

12. Je hebt geen uitknop

Van tijd tot tijd krijg je de vraag of je ook een uitknop hebt. Gelukkig is dit niet het geval en weten je vrienden zeker dat ze zich in jou nabijheid nooit hoeven te vervelen. Je vindt het leven immers te kort om je als een saaie pier te gedragen. Vol enthousiasme treedt je dan ook iedere dag en iedere gelegenheid tegemoet. Bovendien laat je je hierin door niemand afremmen of tegenhouden.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…