Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: Ben jij een drama queen?

Anja
2 min read

Een drama queen is iemand die extreem extravert is en iemand die het helemaal niet erg vindt om van een mug een olifant te maken. Het wordt vaak gezien als een onprettige eigenschap maar iedereen heeft dat dramagehalte wel eens in zich, de een al wat meer dan de ander. Ben jij een echte drama queen? Dan herken jij jezelf vast in de volgende dingen:

Snel praten

‘Zeg doe eens rustig aan!’ of ‘Relax, het valt allemaal wel mee!’. Jij ervaart dit echter totaal anders.

Sarcasme

Jouw grappen zijn vaak sarcastisch, hard en gevat. Je vrienden vinden je mopjes vaak grappig, maar mensen die jou niet kennen moeten er erg aan wennen en kunnen dit vaak niet waarderen.

Onrecht

Jij wordt kwaad als iemand anders onrecht wordt aangedaan. Zo kun je bijvoorbeeld helemaal uit je dak gaan wanneer de vriend van je vriendin iets héél doms heeft gezegd. Het liefst stap je er meteen op af en leer je hem een lesje.

Geheimen zijn niet veilig

Je bent zeker trouw aan je vrienden, maar een geheim bewaren, dat lukt je niet. Je zegt het niet om gemeen te zijn, maar gewoon omdat je je energie kwijt moet. En dat kan niet als je een geheim moet bewaren.

JHSDFKJHSDF!!??

Als je een berichtje stuurt naar iemand gebruik je het liefst zoveel mogelijk uitroeptekens. En je typt het liefst ALLES in hoofdletters.
 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…