Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: bij deze beroepen kruip je het snelst in bed met je collega’s

Bram
3 min read

Een groot deel van je tijd, vaak wel één derde, spendeer je op je werk. Het zal je dan ook niet verbazen dat er van tijd tot tijd seksuele relaties ontstaan tussen collega's. Uit een recent onderzoek is vast komen te staan dat maar liefst één derde van alle liefdesrelaties zijn begonnen op de werkvloer. Volgens deskundigen op die gebied is dat vrij logisch omdat je immers zoveel tijd samen met je collega’s doorbrengt en bovendien samen één gemeenschappelijk doel nastreeft. Dit alles kan voor behoorlijk war opwinding zorgen. Op het moment dat je samen met je partner problemen hebt dan is werken aan de relatie zeker aan te bevelen. Door samen iets te gaan ondernemen kom je immers niet in de verleiding om een zekere afleiding op het werk te gaan zoeken.

Welke beroepen lenen zich bij uitstek voor romances?

Niet in alle beroepen zal de kans op een romance even groot zijn. Behalve een serieuze relatie kan er zich op je werk soms eveneens een seksueel getinte affaire voorkomen. Er zijn zelfs bepaalde beroepen waarin de kans aanzienlijk groter is om snel met je collega in bed te belanden. In het bijzonder op werkplekken waar een erg vrolijke sfeer hangt en waar er een heleboel verschillende mensen komen en gaan. Hierbij kun je onder andere denken aan beroepen in de evenementensector of in de media.

Verder zullen romances eveneens eerder ontstaan op het ogenblik dat je werkzaam bent in een enorm gebouw, maar ook in de ambtenarij of de horeca. Tevens lopen psychologen en relatiebemiddelaars een grotere kans om snel met een collega in bed te belanden. In deze beroepsgroepen wordt namelijk met grote groepen mensen gesproken, en ongelukkige personen worden als het ware op een zilveren presenteerblaadje aangeboden volgens deskundigen op dit gebied.

Samenwerken met je partner

In bepaalde gevallen kan het ook gebeuren dat je op je werk moet samenwerken met je partner. Deskundigen zijn van mening dat een dergelijke relatie op de werkvloer absoluut mogelijk is, en dus voor geen problemen hoeft te zorgen. Je relatie dient dan wel goed te zitten. In dergelijke gevallen kan je relatie zelfs bevorderlijk zijn voor je prestaties op het werk. Mensen die verliefd zijn presteren immers vaak beter als hun lief in de buurt is. Op die manier wordt het nuttige en het aangename op een optimale manier samengebracht. Uiteraard moet je er altijd wel voor zorgen dat je je collega’s niet tegen de borst stuit als je je lief wilt laten zien hoeveel je van hem, of haar, houdt. Hoe spannend het soms ook mag lijkne, je dient altijd werk en privé strikt gescheiden te houden. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…