Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: hoe weet je of hij je leuk vindt?

Anja
2 min read

Kriebels als je hem voorbij ziet lopen, klamme handjes en kloppende keel. Dat jij hem wel ziet zitten mag duidelijk zijn. Maar of hij hetzelfde ziet in jou, is je een raadsel. Lees verder en check of hij net als jij dezelfde kriebels voelt.

Houding en gedrag

Non-verbale signalen zijn de eerste waar je op moet letten. Dwaalt zijn blik vaak af in jouw richting? Check. Is hij met zijn uiterlijk bezig? Check. Maakt hij oogcontact? Als hij je ziet zitten, dan is hij met jou bezig en wil hij goed voor de dag komen. Zijn houding en gedrag vertellen dus eigenlijk al boekdelen. Zorgt hij dat jullie benen elkaar net raken, of pakt hij zonder schaamte je hand vast, dan is het raadsel al snel opgelost.

Gespreksstof

Als hij met je praat, kan je daaruit opmaken of je een kans bij hem maakt. Is hij geïnteresseerd in jou en vraagt hij naar je interesses of jouw mening, dan zit het wel goed. Soms zal hij juist over zichzelf gaan praten, maar als dat veel weg heeft van ratelen, dan zit het ook wel goed. Hij is waarschijnlijk gewoon een beetje zenuwachtig.  Als hij je ook nog complimenten gaat geven, dan moet je twijfel haast wel als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…