Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

VACATURE: wij zoeken een community manager

Nona Heremans
5 min read

MediaNation is een publicatiefenomeen dat merken als Business AM, Newsweek, Newsmonkey, Gezond en Goodbye in de portefeuille heeft. We creëren om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden. Door voortdurend na te denken over hoe en met welke content we een groot online publiek kunnen bereiken, ontwikkelen we het mediabedrijf van de 21ste eeuw.

What we need?

Voor onze merken Gezond en Goodbye zoeken we een iemand die sociale media ademt en de verschillende platformen zoals Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en TikTok zodanig weet in te zetten dat de uiteindelijke resultaten verbluffender zijn dan degene die we voorop stelden.

Je bedenkt en implementeert samen met de redactie en campaign management team een social-mediastrategie voor beide merken en weet de online communicatie naar een hoger niveau te tillen. Bovendien ben jij ook verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven van Gezond en Goodbye.

Naast je social media kennis weet je ook hoe je andere (digitale) campagnes kan optimaliseren, en dat volledig binnen de brand identity van Gezond en Goodbye.

Who we need…

• is een creatieveling die origineel uit de hoek komt én helder kan schrijven in een vlotte en toegankelijke taal. Je bent een krak in het creëren en plaatsen van inspirerende en verrassende content.

• is iemand die weet welke content naadloos aansluit bij de doelgroep op onze verschillende kanalen.

• iemand die dankzij een sterk analytisch vermogen doordachte concepten uit zijn/haar/hun hoed tovert. Uiteraard waak je over de lopende social?mediacampagnes en de nieuwsbrieven van Gezond en Goodbye en stuur je die indien nodig bij om de gewenste resultaten te bereiken. Je levert maandelijks een rapport af, waarin gemeten bevindingen en aanbevelingen weergegeven en geduid worden.

• iemand die nu al ideeën heeft om onze (digitale) campagnes een stapje hoger te tillen. Zowel op gebied van performance als creatieve ideeën, we zijn benieuwd hoe jij het onderste uit de kan haalt.

What your CV represents…

… is niet onbelangrijk! Je hebt een eerste ervaring in de sector achter de rug en durft jezelf een social media native te noemen. Jouw kennis gaat bovendien verder dan dat. Je hebt heel wat improvisatievermogen binnen een veranderend medialandschap, neemt graag initiatief en verrast ons proactief met inhoudelijke ideeën. We hechten veel belang aan jouw communicatieve vaardigheden én aan een sterke pen. Bovendien volg je de laatste trends op en blijf je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Als laatste is het mooi meegenomen indien je een brede kennis hebt van zowel print- als digitale campagnes.

What you’ll get back is…

• Een avontuur waarin geen week dezelfde is als de vorige en waarbij de goesting om hard te werken en leergierig te zijn elke dag geprikkeld wordt.

• Collega’s die dankzij hun creativiteit en happigheid op (digitale) media net als jij vastbesloten zijn om de merken Gezond en Goodbye elke dag opnieuw te optimaliseren.

• Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent en in Berchem.

• En last but not least: je komt ons voltijds versterken op freelance basis.

Voel je het kriebelen?

Bezorg ons als de bliksem jouw cv en motivatiebrief op vacature@medianation.be en wie weet vervoeg jij binnenkort ons geweldige team onder een voltijds freelance contract.

Good luck!

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…