Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de gezonde haver- en granenkoekjes met 100% natuurlijke ingrediënten van LiLaLou Biscuits

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de voedzame haver- en granenkoekjes met natuurlijke en biologische ingrediënten van het Belgische LiLaLou Biscuits.

De basis voor goede voedingsgewoonten krijg je als kind – letterlijk en figuurlijk – met de paplepel ingegeven. De Vlaams-Brabantse Evelien Coppens, mama van twee, ging daarom op zoek naar het ideale tussendoortje in de vorm van een lekker koekje mét de juiste voedingsstoffen. Samen met UGent, een kinderarts en een productontwikkelaar ontwikkelde ze LilaLou Biscuits: voedzame haver- en granenkoekjes met natuurlijke en biologische ingrediënten. 

De koekjes van LilaLou Biscuits bevatten 60% vezelrijke granen en bezorgen kinderen de nodige meervoudige koolhydraten, vetten en eiwitten voor een verzadigd gevoel, maar dan zonder de suikerpieken. Bovendien zijn de koekjes volledig plantaardig, waardoor ze ook nog eens geschikt zijn voor kinderen (en volwassenen, natuurlijk!) die geen lactose tolereren.

Verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Haver & Granen, Haver & Kokos en Haver & Chocolade.

Koekjes (€ 1,20 voor 33 g en € 3,49 voor 130 g) LiLaLou
Info:
lilalou.be

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…