Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de kweekserres van ACD

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de kweekserres van ACD.

Zelf je groenten en fruit kweken is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Wanneer je zelf je voedsel kweekt, beperk je de weg die de voedingsmiddelen afleggen tot op je bord. En minder transport betekent minder CO2-uitstoot en meer liefde voor het klimaat.

De serres van ACD zijn jouw ideale partner in crime. Het bedrijf biedt volwaardige kweekserres aan in verschillende maten. Daarnaast hebben ze ook tuinkamers; serres die je kunt inrichten voor de ultieme tuinbeleving. Heb je graag een combinatie, dan kun je ook gaan voor een multi-inzetbare serre.

De serres bestaan uit aluminium, glas en inox bouten. Dat zijn op zich geen duurzame materialen. Toch vindt ACD het belangrijk om hun steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Zo kunnen glas en aluminium eindeloos gerecycleerd worden, werken ze samen met partners die circulaire grondstoffen gebruiken en wekt hun aluminiumproducent zijn eigen groene energie op. Verder maakt het bedrijf zo veel mogelijk gebruik van recycleerbare verpakkingen.

Kweekserres (offerte aanvraag) ACD, via acd.eu.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…