Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Mach X van HOKA

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Mach X van HOKA.

De collectie Mach-hardloopschoenen van HOKA heeft er een nieuw model bij: de grensverleggende Mach X. Deze high-speed loopschoen met een plaat is ontworpen voor revolutionaire prestaties. Hij is snel genoeg voor wie op zoek is naar een race-schoen en biedt tegelijkertijd het comfort van een dagelijkse trainer. 

De Mach X biedt hardlopers de ideale schoen om hun wekelijkse trainingen en uptempo-sessies te verbeteren. De combinatie van het kenmerkende comfort en de ondersteuning van de Mach-reeks met een stuwende Pebax®-plaat, maakt van de schoen een tempo-opdrijvende, dempende en responsieve trainer. Met de Mach X kunnen hardlopers heel wat kilometers afleggen zonder het lichaam te overbelasten.  

Om duurzaamheid en tractie te garanderen heeft de Mach X een uitgebreidere buitenzool die de innovatieve tussenzooltechnologie ondersteunt. Het jacquard bovenwerk met stevige tong zorgt voor een slanke en snelle pasvorm. Het lichtgewicht ademend vermogen en de comfortabele details maken van de Mach X een betrouwbare schoen voor langdurige inspanningen.

Mach X, (adviesprijs €180) HOKA, verkrijgbaar via hoka.com.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…