Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Padova Reserve-collectie van GreenPan

Sien Vanneste
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Padova Reserve-collectie van GreenPan.

GreenPan is de Belgische uitvinder van de keramische antiaanbaklaag én de referentie op vlak van gezond kookgerei. Om de zomer altijd in je keuken te hebben, lanceert GreenPan deze Padova Reserve-collectie in fleurige pastelkleuren. Je kon de potten en pannen al terugvinden in Blush Pink en Light Blue, en daar doet het merk nu nog twee kleuren bij. Een omeletje bakken in een Mint Green-pan of pasta koken in een Sunshine Yellow-pot. Klinkt niet verkeerd, toch?

Natuurlijk wil je ook gewoon goei gerief in de keuken. Ook dan ben je bij de Padova Reserve-collectie aan het juiste adres. De potten en pannen zijn natuurlijk allemaal voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Daarnaast hebben ze een gerecycleerde aluminium bodem van 4mm, waardoor je stabiliteit hebt en de warmte zich gelijkmatig verdeeld. De collectie is krasbestendig, kan op meerdere warmtebronnen worden gebruikt en heeft roestvrijstalen handgrepen én glazen deksels zodat je ten allen tijde je gerechten in de gaten kunt houden. What’s not to like?

Meer informatie op greenpan.be.

Door Sien Vanneste

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…