Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is onze nieuwe huidexperte Karoline Van de Mergel!

2 min read

Leuk nieuws, want februari brengt voor Gezond.be een nieuwe expert. Karoline Van de Mergel van Beautyfulskin (Oostende) vervoegt namelijk ons team van experten. Leer haar hieronder alvast wat beter kennen! 

Met haar nieuwe boek in aantocht wordt Karoline in de skincare wereld gezien als een pro in haar vak. Als huidexperte zal ze de Gezond.be-lezers voortaan dan ook voorzien van vele tips en weetjes over de huid en hoe je die optimaal kan verzorgen

Karoline was in haar vorige leven leerkracht, maar volgde nadien een opleiding als schoonheidsspecialiste en verdiepte zich uiteindelijk in huid en haren.  Ze had de smaak te pakken en volgde ook nog een opleiding huidtherapeut.

Daar stopte het echter niet voor Karoline! Vanuit het besef dat onze binnenkant even belangrijk is als onze buitenkant, verdiepte ze zich ook nog in voeding (opleiding voedingsconsulente) en orthomoleculaire therapie. 

Gedreven door haar belangstelling voor uiteenlopende huidproblemen én de aanpak van deze problemen zonder het gebruik van medicatie startte ze haar eigen skincare clinic in Oostende.

Karoline volgt jaarlijks diverse opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwe technologieën en ontdekkingen aangaande de huid en de hieraan verbonden behandelmogelijkheden. Ze doet ze steeds weer nieuwe kennis op waar de Gezond.be-lezers dus voortaan ook mee van kunnen genieten

Meer weten over Karoline of Beautyfulskin? Bekijk dan zeker eens de site van Beautyfulskin

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…