Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom IEDEREEN seks in de auto geprobeerd moet hebben

Bram
4 min read

Het hebben van seks in de auto kan een extra boost geven aan je seksleven. Je voorkomt op deze manier namelijk dat je seksleven een sleur wordt en dat de spanning en passie uit je al binnen een relatief korte tijd uit je relatie verdwijnt. Door seks in de auto te hebben kun je even aan de alledaagse (seks)routine ontsnappen en je lief eens op een andere manier beminnen.

Goede voorzorgsmaatregelen zijn het halve werk

Op het moment dat je je auto, op een niet te opvallende plaats hebt geparkeerd, kun je het beste dook de motor volledig uitzetten. Op deze manier voorkom je immers dat er onverwachts airbags worden gelanceerd of de motor irritant op de achtergrond blijft ronken. Tijdens het vrijen, zal dat immers alleen maar voor ongemak en afleiding zorgen.
                  
Bij voorkeur kies je een moment aan het einde van de middag om in de auto seks te hebben met je lief. De zon gaat dan bijna onder en zal er op die manier voor zorgen dat je minder snel opvalt. Desondanks zal het op dat tijdstip meestal nog voldoende licht zijn om elkaar nog te kunnen zien. Uiteraard is het niet de bedoeling dat voorbijganger, en dan in het bijzonder kinderen, aanstoot kunnen nemen aan je vrijpartij. Een plekje in een bospad achteraf of op een verlaten parkeerplaats in de middle of nowhere zijn dan ook uitstekende vrijlocaties als je dit in de auto wilt doen. Natuurlijk dien je je altijd eerst te verzekeren dat de uitgekozen locatie voor de autoseks niet door middel van camera’s in de gaten wordt gehouden.  

Spannend maar niet bekeken 

Om te voorkomen dat je auto er na de seks niet smerig is, kun je een shirt of handdoekje op de zitting van de achterbank of stoel leggen. Daarnaast kun je maar beter alle spiegels die in de auto aanwezig zijn zo draaien dat eventuele passanten toch geen zicht hebben op alle seksuele activiteiten. Je wilt het immers wel spannend, maar zeker niet openbaar houden. 
Pas dan kun je de autostoelen waar jullie op plaatsnemen volledig naar achter schuiven. De vrouw kan vervolgens haar plek innemen op de schoot van haar man, of vriend, en extra houvast hebben aan de hoofdsteun achter zijn hoofd. Om ervoor te zorgen dat passanten niet mee kunnen genieten van de autoseks doe je er verstandig aan om de ramen gesloten te houden. Daarnaast zullen de beslagen ramen jullie activiteiten enigszins weten te camoufleren.

De juiste sfeer

Autoseks is niet alleen spannend, maar kan ook erg romantisch zijn. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het vrijen een bijpassend muziekje opzetten om de de stemming te versterken en eventuele geluiden van je vrijpartij te verdoezelen. Uiteraard mag je, als je besluit om ’s avonds of ’s nachts in een auto te vrijen, het licht niet vergeten te doven zowel binnen als buiten het voertuig. Met het licht aan loop je namelijk behoorlijk snel in de gaten en kunnen anderen al op afstand meegenieten van je seksuele acties.

De kans betrapt te worden

Door seks in een auto te hebben, loop je natuurlijk altijd de kans om door een voorbijganger betrapt te worden. Sommige mensen raken enorm opgewonden van de gedachte dat ze zomaar door anderen gezien kunnen worden tijden het vrijen. Het is echter natuurlijk niet de bedoeling dat je iemand choqueert met je vrijpartij. Bovendien kun je behoorlijk in de problemen komen als je door een wetsdienaar op heterdaad wordt betrapt. Seks in het openbaar is namelijk niet toegestaan.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…